Σας γνωρίζουμε ότι την 21η Νοεμβρίου 2020, εορτάζεται σε ολόκληρη την χώρα η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Λόγω της λήψης έκτακτων μέτρων σε πανελλήνιο επίπεδο για την αντιμετώπιση του κινδύνου της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και σύμφωνα με το πρόγραμμα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, οι φετινές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν κατάθεση στεφάνου, μόνο στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, από την Αυτού Εξοχότητα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή σε περίπτωση κωλύματος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Κατά την ημέρα της εορτής θα λάβει χώρα γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Κατόπιν τούτου, σας αποστέλλουμε το Πρόγραμμα Eορτασμού της Hμέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης/Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, για το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας

Γεώργιος Παπαδόπουλος

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

Με την ευκαιρία του Εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης/Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

-Γενικός σημαιοστολισμός των Δημόσιων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών του Νομού, από την ογδόη πρωινή ώρα έως και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2020.

-Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, καθώς και των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2020.

Τα σχετικά με τη φωταγώγηση και το σημαιοστολισμό να μεριμνήσει ο Δήμος Δράμας.

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας

Γεώργιος Παπαδόπουλος