Πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021, ο β’ γύρος των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής με υποψήφιους για τη θέση του Προέδρου τους κ.κ. Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου.

Ένα από τα θέματα που τέθηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και ανάμεσα στους δύο γύρους της εκλογικής διαδικασίας, ήταν το τι θα συμβεί όσον αφορά την εκπροσώπηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγού, εφόσον εκλεγεί Πρόεδρος του κόμματος ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος δεν είναι Βουλευτής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ” (υπογράφεται από τον Διευθυντή της, δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη), υποψήφιοι για την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι ο Βουλευτής Ηλείας κ. Μιχάλης Κατρίνης και η Βουλευτής Ν. Δράμας κα Χαρά Κεφαλίδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κατρίνης στις εσωκομματικές εκλογές στήριξε την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ η κα Κεφαλίδου την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος μετά το αποτέλεσμα του α’ γύρου τάχθηκε υπέρ της εκλογής του κ. Ανδρουλάκη.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρξε πλήθος δημόσιων αναφορών (δηλώσεων και δημοσιευμάτων) ότι αν εκλεγεί τελικά ο κ. Ανδρουλάκης, τότε οι επιλογές του θα σηματοδοτούν την ανανέωση του κόμματος σε όλα τα επίπεδα. Τόσο ο κ. Κατρίνης όσο και η κα Κεφαλίδου είναι από τα νεότερα σε ηλικία μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος και δεν αποκλείεται σε σύντομο χρονικό διάστημα το δημοσίευμα της εφημερίδας “ΕΣΤΙΑ” να επιβεβαιωθεί…