Περιπέτεια για το συνεργείο του Open καθώς Ουκρανός πολιτοφύλακας σημάδεψε κατά τη διάρκεια ελέγχου με το καλάσνικόφ του τον οπερατέρ.

Δύσκολες ώρες πέρασε το συνεργείο του Open στο Κίεβο, καθώς Ουκρανός πολιτοφύλακας βρέθηκε να σημαδεύει τον οπερατέρ του καναλιού Δημήτρη Αλεξάκη.

«Μας πλησίασαν πολιτοφύλακες και στρατιωτικοί και μας έκαναν έναν έλεγχο με άσχημο τρόπο.
Πίστευαν ότι είμαστε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε. Ο ένας από τους πολιτοφύλακες ήταν πολύ εκνευρισμένος, σήκωσε το όπλο του και σημάδεψε τον οπερατέρ Δημήτρη Αλεξάκη» ανέφερε ο ανταποκριτής του Open Χρήστος Νικολαΐδης..

«Ο Δημήτρης κράτησε την ψυχραιμία του, προσπάθησα να δείξω την ταυτότητά μου. Ο μεταφραστής μας προσπάθησε να τους εξηγήσει. Μας κράτησαν για περίπου μια ώρα μέχρι να δουν τα στοιχεία μας. Ο ένας φώναζε τον άλλο, μετά έναν αστυνομικό, μετά τη μυστική αστυνομία και ευτυχώς όλα τελείωσαν ομαλά» ανέφερε ο ρεπόρτερ του καναλιού.

«Την ώρα που σημάδευε σκεφτόμουν ότι δεν έχω πολλές ελπίδες και σκέφτηκα να ανοίξω τα χέρια για να ρίξει στο γιλέκο για να έχω περισσότερες πιθανότητες» δήλωσε στην κάμερα -που συνήθως κρατά – ο οπερατέρ Δημήτρης Αλεξάκης.

Πηγή: dikaiologitika.gr