ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ FOOTBALL LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 

  • Λεωνίδας Λεουτσάκος (Πρόεδρος Football League): Όλη η προσπάθειά μου είναι να έχουν οι ομάδες την πιο καλή αντιμετώπιση
  • Στάϊκος Βεργέτης για την κλήρωση: «Καλώς να έρθει, εμείς θεωρούμε ότι είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας»

 

Η λέξη προγραμματισμός είναι η πιο διαπιστευμένη «πάθηση» στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας, αυτό ισχύει σε όλο το φάσμα λειτουργία και φιλοσοφίας εν γένει. Το χάσμα όμως μεταξύ της πρώτης κατηγορίας (Super League) με τη δεύτερη (Football League) είναι άκρως εντυπωσιακό. Είναι αδιανόητο σήμερα όσα παίρνει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα η 16η ομάδα σε εμπορικότητα της Super League το ίδιο ποσό συνολικά να υπάρχει για το ολόκληρο πρωτάθλημα της Football League.

Για την τηλεοπτική χορηγία από την ΕΡΤ μας δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Football League κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος ότι είναι η αγωνία του και η έγνοια του. «Δεν γνωρίζω ακόμη (σ.σ. το πρωί της Τρίτης 2 Οκτωβρίου) ούτε το ποσό ούτε τον τρόπο, όλα είναι ρευστά και για αυτό αγωνιώ να έχουν οι ομάδες θετική αντιμετώπιση», ανέφερε. Τέλος για την έναρξη του πρωταθλήματος ο κ. Λεουτσάκος είπε ότι «η εξασφάλιση ενός ικανού ποσού χορηγίας θα βοηθήσει τις ομάδες που κάνουν μεγάλο αγώνα για μια αξιόποινη παρουσία και λειτουργία».

 

Στ. Βεργέτης: «Καλώς να έρθει»

 

Με την παραπάνω φράση ο προπονητής της Δόξας έδωσε το ψυχισμό που υπάρχει στο στρατόπεδο των Μαυραετών και μας δήλωσε ότι ο βαθμός ετοιμότητας είναι ικανός για τις δυσκολίες του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή πρόβλημα τραυματισμού έχει ο Βιτλής και ο Σουμά και ανάλογα με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος και την κατάστασή τους θα αποφασισθεί η συμμετοχή τους.

Πάντως η έναρξη του πρωταθλήματος σίγουρα έχει κινητοποιήσει τους φίλαθλούς της Δόξας αφού είναι και το συγκριτικό πλεονέκτημα του Συλλόγου.

 

Ο στόχος της Δόξας

 

Η περσινή 5η θέση με ακριβό μπάτζετ σίγουρα είναι ένα σημείο αναφοράς για την πορεία της νέας χρονιάς. Θεωρητικά η Δόξα είναι στις ομάδες Α’ ταχύτητας, αρκεί αυτό να φανεί λειτουργικά και αγωνιστικά και ενώ οι επιμέρους παράγοντες είναι πολυεπίπεδοι και φυσικά για τον πρωταθλητισμό στον οποίο η Δόξα πρέπει να ανταποκριθεί η θωράκιση πρέπει να είναι αναλογική. Στη Δόξα που πέρασε στον 2ο αιώνα ζωής και παρουσίας η οικονομική συνέπεια είναι για την δύσκολη εποχή μας εξασφαλισμένη κι έτσι άπαντες οι εμπλεκόμενοι παίκτες – προπονητές έχουν έναν περίγυρο Super League, η στήριξη από τους φιλάθλους είναι εξασφαλισμένη, οπότε πεδίου Δόξης λαμπρό το κίνητρο…