ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 4 ΠΡΟΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ

 

Η ισχυρή καταιγίδα και ο ιδιαίτερα έντονος αέρας αργά το βράδυ της Τετάρτης 4 προς Πέμπτη 5 Ιουλίου προκάλεσαν κάποια μικροπροβλήματα σε διάφορα σημεία του Δήμου Δράμας, με κυριότερο χαρακτηριστικό τις πτώσεις δέντρων και κλαδιών, χωρίς περαιτέρω ζημιές. Οι πτώσεις κορμών ήταν τουλάχιστον 8 σε διάφορα σημεία του Δήμου, ενώ πρόσκαιρα έκλεισαν και κάποιοι δρόμοι, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συνεργεία ξεκίνησαν να εκτελούν τις απαραίτητες εργασίες στα σημεία όπου καταγράφηκαν προβλήματα από αργά το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος αναφέρει σχετικά:

Ο Δήμος Δράμας αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις καταστροφές που προήλθαν από την κακοκαιρία. Από το βράδυ βρίσκομαι συνεχώς σε επικοινωνία με τους εμπλεκόμενους φορείς και αγωνιζόμαστε για να ανταπεξέρθουμε επάξια στα προβλήματα. Η ανταπόκριση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, της Διεύθυνσης Καθαριότητας και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου ήταν άμεση και καίριας σημασίας. Από το πρωί συνεργεία αποκαθιστούν τις ζημιές από τις πτώσεις των δέντρων και των κλαδιών σε διάφορα σημεία της Δράμας, όπως στον Δημοτικό Κήπο, στην Αγία Βαρβάρα, στην Ταξιαρχία, στην οδό 1ης Ιουλίου, στην οδό Στενημάχου, στην Ανάπλαση κ.α. Επιβεβαιώνεται ότι η Δημοτική μας Αρχή είναι πανέτοιμη στη διαχείριση κρίσιμων και απρόοπτων καταστάσεων. Θερμά συγχαρητήρια στον Εντεταλμένο Σύμβουλο κ. Νίκο Ηλιάδη, στον Εντεταλμένο Σύμβουλο κ. Σταμάτη Ρεμόντη, στους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Δράμας, στην Αστυνομία, στην Πυροσβεστική και σε όλους όσοι διασφάλισαν την ασφάλεια και την ευπρέπεια της Δράμας μας».