Σε ανακοίνωση της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» αναφέρονται τα εξής:

Στην παραδοχή της επισήμανσής μας για την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ανατολική είσοδος της Δράμας, προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Παπαεμμανουήλ, απαντώντας σε σχετική επερώτησή της παράταξής μας.

Ο κ. Παπαεμμανουήλ μάς είπε εν ολίγοις ότι όντως το ασφαλτικό έργο στο συγκεκριμένο σημείο είναι προβληματικό, όπως διαπίστωσε ο έλεγχος της Περιφέρειας μετά την κατασκευή του, ότι προκαλεί σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Δράμας, αλλά και ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα για τη βελτίωσή του μέχρι «να το επιτρέψει ο καιρός»!

Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να κινδυνεύουμε οι ντόπιοι που χρησιμοποιούμε τακτικά τον συγκεκριμένο δρόμο, αλλά και οι επισκέπτες μας θα συνεχίσουν να βλέπουν ως πρώτη εικόνα της Δράμας το ρημαγμένο οδόστρωμα.

Επειδή όμως η πολιτική δεν γίνεται με τα «μερομήνια» καλά θα κάνουν οι κύριοι της Διοίκησης να είναι περισσότερο προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων των πολιτών της Α.Μ.Θ. Και επίσης, να τους θυμίσουμε ότι οι επιβλέψεις των έργων γίνονται κατά την περίοδο της κατασκευής και όχι εκ των υστέρων. Με άλλα λόγια, ο σωστός τρόπος λειτουργίας είναι η πρόληψη και όχι η καταστολή.

Το έργο αυτό ανήκει σε ένα μεγαλύτερο ασφαλτικό έργο, για το οποίο θα πληρώσουμε 500.000 € και ήδη υπάρχουν και προβλήματα και στο τμήμα Δράμα – Ξάνθη!

Φυσικά, η Περιφερειακή Σύνθεση θα παρακολουθεί την εξέλιξη και θα επανέλθουμε εφόσον χρειαστεί.