«ΘΟΛΟ» ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΕΖΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ

 

 

  • Γ. Μπύρος: Πλησιάζει η ώρα του Ερασιτέχνη
  • ΓΣ Δόξα: Έκτακτο Συμβούλιο ήταν προγραμματισμένο για χθες – Πιθανές αρνητικές διαθέσεις για εμπλοκή στην ΠΑΕ
  • «Σκόρπισε» στους πέντε ανέμους η ομάδα – Με 4 παίχτες στο ρόστερ (Ρουγκάλας, Σαμπανίδης, Παπαγεωργίου – Παρασκευάς)
  • Αναζητούν – συζητούν οι παίκτες το δικό τους αύριο σε άλλες ομάδες

 

Κόσμος και επενδυτές πάνε κι έρχονται, ραντεβού και συναντήσεις εκατέρωθεν, με τον χρόνο να περνά και να προσπερνά και το ιδιοκτησιακό – διοικητικό κενό στην ΠΑΕ να είναι πλέον ασφυκτικό.

Πού είμαστε, πού πάμε, με ποιους, πώς, είναι τα μόνιμα ερωτήματα στις τάξεις των φιλάθλων.

Η πρόθεση του μεγαλομετόχου κ. Γιάννη Μπύρου για αποχώρηση είναι δεδηλωμένη και εκφρασμένη σε όλους τους τόνους, η διάδοχη κατάσταση είναι πρωτίστως μια δική του υπόθεση και ευθύνη για το όποιο «αύριο» του Συλλόγου.

Χθες ήταν προγραμματισμένο να συνεδριάσει το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου «Δόξα» για να πάρουν θέση τα μέλη του Δ.Σ. στις δημόσιες τοποθετήσεις εκ μέρους της πΑΕ φια παραχώρηση των μετοχών στον Ερασιτέχνη. Η επικρατέστερη τάση στα μέλη, πριν από τη συνεδρίαση, ήταν αρνητική σε κάθε ενδεχόμενο εμπλοκής στην τύχη των μετοχών.

Μέσα σε αυτό το θολό διοικητικό τοπίο, η παρουσία της ομάδας στο αναβαθμισμένο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι μια πρόσκληση για ΑΜΜΕΣΗ λύση σε όλα τα εκκρεμή επίπεδα.

Οι παίκτες μετά από την δήλωση της ΠΑΕ, «είστε ελεύθεροι, καλή τύχη», ως επαγγελματίες, είναι φυσιολογικό να αναζητήσουν νέες συνεργασίες και παρουσίες.

Η Super League 2 θα είναι μια άκρως ανταγωνιστική κατηγορία και με τηλεοπτικά συμβόλαια που θα «ανεβάσουν» το επίπεδο και εδώ στη Δόξα αναζητούμε, συζητούμε, για θέματα που χρονικά εφεξής «ακουμπούν» την ίδια την ανταγωνιστικότητα της νέας περιόδου.