ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Α. ΤΕΡΖΗ

 

 

Πολιτική εκδήλωση – ομιλία της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας. Πέρα από την ομιλία του επικεφαλής της παράταξης και υποψηφίου Δημάρχου κ. Ανέστη Τερζή, η εκδήλωση περιελάμβανε και παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης.

Ο κ. Τερζής στην ομιλία του κάλεσε τους Δραμινούς να ενεργοποιηθούν και να συμμετέχουν στην διαμόρφωση των αποφάσεων του Δήμου για όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη και τις ζωές των πολιτών. Έκανε σημαίνουσα αναφορά, μεταξύ των άλλων, στα θέματα διαφάνειας, στην ίδρυση θεάτρου στην πόλη, στην δημόσια λογοδοσία, στην θέσπιση τοπικών δημοψηφισμάτων για σημαντικά θέματα. Ο κ. Τερζής έκανε, επίσης, αναφορά στον μέχρι σήμερα τρόπο λειτουργίας των Δήμων που αδικεί την τοπική αυτοδιοίκηση και τόνισε ότι η απλή αναλογική και ο «Κλεισθένης» ανοίγει νέους ορίζοντες συνεργασίας μεταξύ των παρατάξεων. «Όσοι αρνηθούν να συμμορφωθούν με την νέα πραγματικότητα θα τους ξεπεράσει η ίδια η ζωή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος της ομιλίας του ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας ανακοίνωσε και την πρώτη ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης οι οποίοι είναι:

Άντζας Ιωάννης – πρώην Πρόεδρος των χειριστών εκσκαφέων Δράμας

Γεωργιάδης Παναγιώτης – Γυμναστής

Γεωργιάδου Πηνελόπη – Ελεύθερη Επαγγελματίας

Δήμκου Πέτρος – Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.

Δημόπουλος Μάριος – Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ζιμπίδης Γεώργιος – Απόφοιτος Νηπιαγωγός

Κωνσταντινίδου Δέσποινα – Ελεύθερη Επαγγελματίας

Μακρής Αντώνιος – Ιδιωτικός Υπάλληλος

Μουσμουλιδης Παναγιώτης – Ιδιωτικός Υπάλληλος

Πελικπασίδης Δημήτριος -Ελεύθερος Επαγγελματίας

Φουρουντζόγλου Ευστάθιος – Επαγγελματίας Υλοτόμος

Χριστοφορίδης Πολυχρόνης – Ιδιωτικός Υπάλληλος

Χατζηθεοδωρίδης Ηρακλής – Λογιστής