Πανελλήνιες 2023 ΓΕΛ: Πρώτη μέρα με θέματα πανελληνίων νεοελληνικής γλώσσας και θέμα έκθεσης σημερα 2/6 και το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε μολις τώρα τα θέματα.

Μιάμιση ώρα μετά την έναρξη των πανελλαδικών για τους μαθητές ΓΕΛ το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το θέμα έκθεσης και τα θέματα νεοελληνικής γλώσσας. Χτες οι μαθητές ΕΠΑΛ διαγωνίστηκαν στο ίδιο μάθημα ενώ οι υποψήφιοι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους αύριο το πρωί.

Δείτε τα θέματα σε νεοελληνική γλώσσα και θέμα έκθεσης ΕΔΩ.

Σε λίγη ώρα θα υπάρξει αναλυτική αναφορά στις δυσκολίες των θεμάτων, ενώ νωρίς το μεσημέρι το Dnews με το Μεθοδικό θα σας παρέχει τις απαντήσεις στο θέμα έκθεσης έτσι ώστε οι υποψήφιοι να τσεκάρουν πως τα πήγαν. Παράλληλα, απαντήσεις στα θέματα νεοελληνικής γλώσσας θα δώσει και ο ΟΕΦΕ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2023

Ο αγώνας όμως δεν σταματάει καθώς αύριο συνεχίζεται από τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ. Όλη την διάρκεια των εξετάσεων το Dnews θα είναι παρών, θα ενημερώνει τους αναγνώστες του για κάθε χρήσιμη είδηση που αφορά τις πανελλήνιες 2023, θα παρέχει όλες τις απαντήσεις σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Μεθοδικό ενώ ταυτόχρονα, μέχρι την εγγραφή των φοιτητών στις σχολές προτίμησής τους θα βρίσκεται δίπλα τους τόσο για την συμπλήρωση των μηχανογραφικών όσο και στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών και των βάσεων.

 

Πηγή: dikaiologitika.gr