Κύμα αντιδράσεων προκαλεί ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου που παραδέχτηκε on camera ότι έχει γίνει μάρτυρας βιασμού μιας γυναίκας από επιχειρηματία – ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης στην παραλιακή, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι είδε μπροστά στα μάτια του τον βιασμό της νεαρής γυναίκας και δεν έκανε απολύτως τίποτα, επιτρέποντας έτσι στο αφεντικό του να συνεχίσει να βιάζει το θύμα του στο καμαρίνι του.

Ο τραγουδιστής δεν παραδέχθηκε μόνο πως έμεινε αμέτοχος μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και τις φωνές της κοπέλας, αλλά και πως δεν έχει μετανιώσει γιατί «δεν ήταν δικό του θέμα».

Ο Γιάννης Βασιλείου είπε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1:

«Πριν από πάρα πολλά χρόνια -δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε- σε ένα μαγαζί στην παραλία -το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος-, τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: «Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας».

Και πρόσθεσε: «Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».

Πηγή: cnn.gr