«ΤΟΙΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΔΡΑΜΑΣ»

 

 

Ο «Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας» πραγματοποίησε και ολοκλήρωσε τη δράση «Συλλέγουμε αγάπη-Συλλέγουμε τρόφιμα» στη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα της Ονειρούπολης Δράμας (1 Δεκεμβρίου 2019 – 4 Ιανουαρίου 2020) με σημείο συλλογής το σπιτάκι του Τοίχου στον χώρο της Ονειρούπολης.

Η συμμετοχή στη δράση ήταν γενναιόδωρη, καθημερινή και αδιάλειπτη ώστε να καταφέρουμε να βοηθήσουμε και να μοιράσουμε τρόφιμα σε περίπου εκατό είκοσι (120) οικογένειες του Νομού Δράμας. Πιο συγκεκριμένα, τρόφιμα μοιράστηκαν σε οικογένειες που διαμένουν στα παρακάτω χωριά: Αρκαδικό, Ν. Αμισό, Μικροχώρι, Μαυρόβατο, Ξηροπόταμο, Χωριστή, Αγ. Αθανάσιο, Κύργια, Φτελιά, Εξοχή, Κ. Βροντού, Κ. Νευροκόπι, Λευκόγεια, Μικροκλεισούρα, Οχυρό, Ποταμοί, Αδριανή, Νικηφόρο, Κοκκινόγεια Πετρούσα, Προσοτσάνη, Ν. Μπάφρα. Πρόκειται κυρίως για οικογένειες μονογονεϊκές ή πολύτεκνες, για ανέργους ή ανθρώπους τρίτης ηλικίας. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να βοηθάμε όλο και περισσότερους ανθρώπους σε ανάγκη, να προσφέρουμε «αθόρυβα» και πάντα με σεβασμό στην αξιοπρέπειά τους.

Χάρη στην ενεργό συμμετοχή των συμπολιτών μας αλλά και των επισκεπτών της Ονειρούπολης καλύφθηκαν πολλές υλικές ανάγκες αλλά κυρίως μεταδόθηκε η αγάπη, η ζεστασιά και η αλληλεγγύη. Χάρη στη συγκινητική συμμετοχή όλων σας στη δράση του Τοίχου της Καλοσύνης μεταλαμπαδεύτηκε το ουσιαστικό μήνυμα της γιορτής των Χριστουγέννων που δεν είναι άλλο από τη λέξη Ανθρωπιά.

Αισθανόμαστε βαθιά ευγνωμοσύνη και ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που γίνεστε συνοδοιπόροι του ταξιδιού μας στον εθελοντισμό και στην προσφορά στον συνάνθρωπο, που μας βοηθάτε να διευρύνουμε τη δράση μας, που συμβάλλετε στο να μεταδώσουμε τις αξίες της αγάπης και της αλληλεγγύης και που προσφέρετε την υποστήριξή σας στο έργο του «Τοίχου της Καλοσύνης».

 

Με εκτίμηση,

Η εθελοντική ομάδα του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας