Λίγους μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ετοιμάζεται να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Μάλιστα, ο θρυλικός αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2004 φέρεται να έχει ήδη μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ενημερώσει για την απόφασή του.

Η απόφαση της παραίτησης από την προεδρία της ΕΠΟ είναι ειλημμένη, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον του. Ο Ζαγοράκης σύμφωνα με το filathlos.gr, είναι πράγματι έτοιμος να αποχωρήσει από την «κεφαλή» της Ομοσπονδίας, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες. Η σκέψη, άλλωστε, από τον παλαίμαχο άσο υπήρχε εδώ και μέρες.

Όσο για τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη -οριστική όπως όλα δείχνουν- απόφαση, φαίνεται πως είναι το γενικότερο εχθρικό κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το βάρος της ευθύνης, το οποίο φάνηκε πολύ μεγάλο για τον ίδιο, με τον άλλοτε αρχηγός της εθνικής ομάδας να επιθυμεί να σώσει την υστεροφημία του και να μη συνδέσει το όνομά του με όσα συμβαίνουν.

Πηγή: enikos.gr