«ΤΟΙΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΔΡΑΜΑΣ»

 

Το Σωματείο Εθελοντών Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ο «Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας» προτάσσοντας τις αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς που υπηρετεί εδώ και τέσσερα χρόνια στην πόλη της Δράμας πήρε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης και του συντονισμού μιας ακόμα δράσης «Ο Τοίχος κοντά στους μαθητές» είχε πρωταρχικό σκοπό να «εξοπλίσει» τους μαθητές που δεν έχουν πρόσβαση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Στόχος μας να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση και να μην είναι αποκομμένα από τη σχολική κοινότητα και την εκπαιδευτική διαδικασία.

Η έκκληση του «Τοίχου» για τη συγκέντρωση και δωρεά τάμπλετ (tablet), φορητών (laptop) ή σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών (PC) σε καλή κατάσταση, βρήκε την άμεση, έμπρακτη και γενναιόδωρη ανταπόκρισή σας και το αποτέλεσμα ήταν συγκινητικό. Χάρη σε σας συγκεντρώθηκαν και διανεμήθηκαν σε μαθητές διαφόρων ηλικιών συνολικά 20 υπολογιστές (17 τύπου desktop και 3 φορητοί τύπου netbook)!

Αισθανόμαστε πολύ βαθιά την ανάγκη να σας εκφράσουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας, γιατί με τη συμπαράστασή σας αποδεικνύετε εμπράκτως τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής και γίνεστε αγγελιοφόροι μηνυμάτων ελπίδας κι αισιοδοξίας μέσα σε μια εποχή μοναξιάς κι απομόνωσης. Σας ευχαριστούμε θερμότατα που στηρίζετε και αναδεικνύετε τις αξίες που δεν μπαίνουν σε κανέναν περιορισμό και σε καμιά καραντίνα: την αγάπη, την προσφορά, την αλληλεγγύη.

 

Με εκτίμηση

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας

Η Πρόεδρος του Συλλόγου

Η Γραμματέας του Συλλόγου