Στο Βόλο, την προσεχή Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, πρόκειται να παρουσιάσει η ηθοποιός και μουσική ερμηνεύτρια Μελίνα Μποτέλλη τον θεατρικό μονόλογο «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» που έγραψε, σκηνοθετεί και ερμηνεύει η ίδια.

Η παράσταση γίνεται με συνδιοργάνωση του τομέα νεότητος και πολιτισμού του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς Βόλου, των Μαγνητών Κιβωτός για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος

και του Δήμου Βόλου.

Ο θεατρικός μονόλογος θα δοθεί στον θεατρικό χώρο του ξενοδοχείου Valis την Κυριακή στις 18.00 με ελεύθερη είσοδο.

Ο μονόλογος της Μελίνας Μποτέλλη «Δύο γυμνά άσπρα χέρια» είναι ένας ύμνος στην Μητρότητα και την τέχνη της Μουσικής Τέχνης χωρίς σύνορα. Είναι μονόλογος αφιερωμένος στους δασκάλους της όλων των τεχνών. Κυρίως όμως στους Ηθοποιούς-Δασκάλους, θεμέλιο του εθνικού μας θεάτρου και του θεάτρου τέχνης, που έφεραν με τις ξεχωριστές φωνές τους στα σπίτια των Ελλήνων το μεγάλο διεθνές θεατρικό ρεπερτόριο, μέσω του ραδιοφώνου του ΕΙΡ και Ελληνικής Ραδιοφωνίας, πριν από την εισβολή της τηλεόρασης και της εικόνας. Του ραδιοφώνου που έκανε τη φαντασία των ακροατών να ταξιδεύει, να δημιουργεί εικόνες και πρόσωπα. Ένας ύμνος λοιπόν στη μητρότητα, την τέχνη και τη φαντασία.