Συνεχίζοντας την ανακοίνωση υποψηφίων ενόψει των δημοτικών εκλογών, οι οποίες θα διεξαχθούν τον προσεχή Οκτώβριο, η «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» και ο υπ. Δήμαρχος Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος έκαναν γνωστό πως υποψήφιος με την παράταξη θα είναι και ο Σύμβουλος της Κοινότητας Δράμας κ. Ηλίας Ευθυμιάδης.

Στη σχετική ανάρτηση αναφέρονται τα εξής: «Και ο ήδη εκλεγμένος στην Κοινότητα Δράμας, Ηλίας Ευθυμιάδης, συμπράττει με την μεγάλη παράταξή μας, “Επανεκκίνηση για τη Δράμα”!

Δηλώνουμε παρόντες στην προοπτική νέας διοίκησης του Δήμου μας και επιδιώκουμε την επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων, που μας έχουν αφήσει πίσω όλα αυτά τα χρόνια!

Και συνεχίζουμε…».

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ευθυμιάδη, πλέον η παράταξη «Δράμα Πρωταγωνίστρια» διαθέτει στο ψηφοδέλτιό της δύο εν ενεργεία αιρετούς του Δήμου Δράμας, καθώς είχε προηγηθεί η γνωστοποίηση της υποψηφιότητας του κ. Γιώργου Μουχτάρη, ο οποίος είναι Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο κ. Ευθυμιάδης είχε εκλεγεί Σύμβουλος στην Κοινότητα Δράμας, στις εκλογές του 2019, με την παράταξη «Δράμα Πρωταγωνίστρια» του κ. Λευτέρη Καλλινικίδη. Ο ίδιος ο κ. Καλλινικίδης, σε σχόλιό του, στην ανάρτηση της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του κ. Ευθυμιάδη, έγραψε: «Ο Ηλίας είναι άξιος, εργατικός και έντιμος. Εκλέχθηκε με την παράταξη “Δράμα Πρωταγωνίστρια” και εύχομαι από καρδιάς να είναι εκλεγμένος και με την “Επανεκκίνηση”. Δούλεψε για τη Δράμα και είχε το δικαίωμα να κάνει την επιλογή που ο ίδιος του πιστεύει. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και θα τον στηρίξω αυτονόητα!!!!!».

Υπενθυμίζεται πως σε απολογιστική εκδήλωση, τον Οκτώβριο του 2022, ο κ. Καλλινικίδης είχε κάνει γνωστό πως η παράταξη «Δράμα Πρωταγωνίστρια» δεν θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της με τη λήξη της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου, στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Τότε, ο κ. Καλλινικίδης είχε αναφέρει πως τα στελέχη της παράταξης είναι ελεύθερα να ακολουθήσουν όποιο δρόμο θέλουν.