Επίσκεψη στη Δράμα πραγματοποίησε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες της περιοχής.

Αρχικά, ο κ. Κασσελάκης επισκέφτηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο της Δράμας, όπου οι μαθητές του ΕΠΑΛ Δοξάτου παρουσίασαν εργασία τους με θέμα το κρασί, ενώ η Αν. Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δράμας κ. Βασιλική Πουλιούδη πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Διόνυσος και κρασί». Ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς, ενώ ξεναγήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο από την κ. Πουλιούδη.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή του Νομού Δράμας κ. Θεόφιλο Ξανθόπουλο, μετέβη πεζός προς το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στη συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης και Εφέδρων Αξιωματικών, όπου τον υποδέχτηκαν τοπικά στελέχη και φίλοι του κόμματος. Ο κ. Κασσελάκης στη συνέχεια περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, συνομίλησε με πολίτες και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Σε σύντομή δήλωσή του, ως ένα μήνυμα προς τους πολίτες της Δράμας, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε τα εξής: «Το μήνυμα είναι ότι η χρηστή διοίκηση της χώρας είναι η μεγαλύτερη ευθύνη μαζί με την προστασία της χώρας ενός Πρωθυπουργού. Άρα, λοιπόν, εδώ βλέπετε το πόσο πίσω έχουμε μείνει οι υποδομές και στο οδικό δίκτυο και στον σιδηρόδρομο και έχουν περάσει πέντε χρόνια. Το μήνυμα αυτό πρέπει να σταλεί στους κυβερνώντες μας και να σταματήσει επιτέλους η σπατάλη σε τόσα άλλα μέρη της χώρας και της οικονομίας και να μπορούν να επενδύσουν εδώ, να αναπτυχθεί η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη».