ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. ΔΡΑΜΑΣ

 

Σε ανακοίνωση του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. Δράμας κ. Χρήστου Καραγιαννίδη, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, αναφέρονται τα εξής:

«Ο κύριος Σαβρίδης, Πρόεδρος του ΕΥΚ Δράμας, σε χτεσινές του δηλώσεις (σ.σ. την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου) σε ραδιοφωνικό σταθμό ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας υποστηρίζοντας ότι έχω παρέμβει προσωπικά στον ΑΣΕΠ για να έχει αρνητική εξέλιξη μία συγκεκριμένη περίπτωση.

Καλώ και προκαλώ τον κύριο Σαβρίδη να δώσει ότι στοιχεία έχει όχι μόνο στη δημοσιότητα αλλά και στη Δικαιοσύνη που να αποδεικνύουν τον ανυπόστατο ισχυρισμό του.

Εάν δε το πράξει εντός των επομένων ημερών θα είναι ένας κοινός συκοφάντης.

Για την λάσπη περί προσωπικής μου παρέμβασης έχει λάβει γνώση και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ.

Για τα υπόλοιπα περί ανεργίας και μετανάστευσης των πολιτών παραπέμπω τον Πρόεδρο του ΕΥΚ Δράμας στα δημόσια στοιχεία από την “Εργάνη” και τα στοιχεία του ΟΑΕΔ.

Εάν διαθέτει κάποια άλλα επίσημα στοιχεία που διαψεύδουν όσα κατέθεσα δημόσια στη συνέντευξη τύπου που έδωσα πριν δύο μέρες (σ.σ. την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου) μπορεί να τα δώσει στη δημοσιότητα και να με διαψεύσει».

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Δράμας κ. Γιώργος Σαβρίδης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 και σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού (www.alpha-news.gr) χαρακτήρισε ως «αστεία» την δήλωση του Βουλευτή κ. Καραγιαννίδη περί μείωσης της ανεργίας στη Δράμα κάτω από 20% και πως είναι λογική η μείωση της ανεργίας αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έδιωξε τους μισούς Έλληνες ως μετανάστες στο εξωτερικό. Ακόμη, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ίδια ιστοσελίδα, ο κ. Σαβρίδης «κατηγόρησε ευθέως τον Βουλευτή για παρέμβαση του στον ΑΣΕΠ, είπε ότι έχει στοιχεία τα οποία μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα για να αποδείξει την παρέμβαση του και προκάλεσε τον κ. Καραγιαννίδη σε δημόσιο διάλογο».