Ο προπονητής της Δόξας Δράμας κ. Θανάσης Κολιτσιδάκης, κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί απέναντι στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Συγκεκριμένα, ο «Κόναν» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως μέλος της Εθνικής Ελλάδας, είχε προσωπικό αντίπαλο τον Ντιέγκο Μαραντόνα, στο Μουντιάλ του 1994, το οποίο διεξήχθη στα γήπεδα των Η.Π.Α. Σε εκείνο το παιχνίδι ανάμεσα στις Εθνικές Ελλάδας και Αργεντινής, οι Αργεντίνοι αναδείχθηκαν νικητές, επικρατώντας με 4-0, με τον Μαραντόνα να πετυχαίνει ένα τέρμα, το οποίο, μάλιστα, ήταν το τελευταίο του με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Δόξας Δράμας Θανάσης Κολιτσιδάκης αποχαιρέτησε τον Ντιέγκο Μαραντόνα, αναρτώντας μια φωτογραφία από εκείνο το παιχνίδι, στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής» (29 Νοεμβρίου 2020), ο κ. Κολιτσιδάκης σημείωσε πως «η απώλειά του ήταν ένα σοκ για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο» και πρόσθεσε: «Το να βρεθείς απέναντι στον Μαραντόνα, στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική σου ομάδα, είναι κάτι το οποίο δεν συνέβαινε ούτε στα όνειρα που κάναμε όταν παίζαμε μπάλα μικροί. Και όμως έγινε. Σίγουρα ήταν ευχή και κατάρα, καθώς οι ελπίδες να τον νικήσουμε ήταν ελάχιστες. Δεν ήτα μόνο ο κορυφαίος του κόσμου. Ήταν μια τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα που έκανε καλύτερους με τον τρόπο που καθοδηγούσε και έπαιζε του συμπαίκτες του. Είχε τόσο πάθος μέσα στον αγώνα, λες και έπαιζε για πρώτη φορά σε Μουντιάλ. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή, που θα τη θυμάμαι πάντα».