Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δράμας κ. Μιχάλης Τάσσου είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητιούνται στο κόμμα της Ν.Δ. για να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», το οποίο δημοσιεύτηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Σταύρου Παπαντωνίου, με τίτλο «Η σκιά Πάτση και ο γρίφος των νέων», αναφέρεται πως βρίσκονται «αντιμέτωπα με το δύσκολο στοίχημα της ανανέωσης τα στελέχη της Ν.Δ. που έχουν αναλάβει την κατάρτιση των ψηφοδελτίων».

Στο τμήμα του δημοσιεύματος σχετικά με τα ονόματα που εξετάζονται για να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., επισημαίνεται πως υπάρχουν δύο δεξαμενές προσώπων, η πρώτη αφορά εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχες και η δεύτερη στελέχη που είναι κάτω των 40 ετών.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως «…στην Πειραιώς ενδιαφέρονται να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη στα ψηφοδέλτια που είναι κάτω από 40 ετών, συμβολίζοντας μια ηλικιακή ανανέωση που έχει ανάγκη το κόμμα» και δημοσιεύονται 12 ονόματα προσώπων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και ο Μιχάλης Τάσσου στη Δράμα.

Όσον αφορά τους Αντιπεριφερειάρχες, «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» επισημαίνει πως «…η κυβέρνηση θέλει να “κατεβάσει” καλά αυτοδιοικητικά στελέχη και δη αντιπεριφερειάρχες που είναι δεδομένο πως θα φέρουν επιπλέον σταυρούς στην παράταξη με το προσωπικό τους αποτύπωμα στις τοπικές κοινωνίες». Στο ρεπορτάζ αναφέρονται 12 ονόματα Αντιπεριφερειάρχων (και 4 ακόμη ονόματα ευρύτερα της αυτοδιοίκησης) από όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκου Τσαλικίδη.