Μια πολύ μεγάλη επιτυχία και διάκριση για την πόλη μας ήρθε για ακόμη μια φορά από τον Γαλαξία Δράμας.

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου με ευθύνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αγωνιστικού Μπριτζ έγινε η 7η από τις 8 ταυτόχρονες παγκόσμιες ημερίδες αγωνιστικού Μπριτζ όπου παίχθηκαν ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο 24 διανομές Μπριτζ σε 184 συλλόγους από 27 χώρες σ’ όλο τον κόσμο. Σε αυτή την ημερίδα συμμετείχαν 3.516 ζεύγη δηλαδή 7.032 παίκτες!!!

Οι ημερίδες αυτές ήταν αγώνες πρόκρισης ώστε από τις 8 ημερίδες να προκριθούν 24 ζευγάρια απ’ όλο τον κόσμο που θα συμμετέχουν στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα γίνει στην Κίνα στην πόλη της Σαγκάης από 26 έως 29 Οκτωβρίου.

Απευθείας πρόκριση παίρνει το πρώτο ζευγάρι στην παγκόσμια κατάταξη της κάθε μιας από τις οκτώ αυτές ημερίδες.

Στην 7η ημερίδα που διεξήχθη ταυτόχρονα και στην Καβάλα το ζευγάρι του Γαλαξία Δράμας με τον Νίκο Μποβασιανό και τον Αναστάσιο Ηλιάδη κατέλαβε την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη μεταξύ των 3.516 ζευγών και πήρε την πρόκριση για τους αγώνες της Κίνας που θα γίνουν στο τέλος Οκτωβρίου.

Μια πολύ μεγάλη διάκριση για την χώρα μας την πόλη μας και τον Σύλλογο του Γαλαξία Δράμας.

Τις διαθέσεις τους βέβαια οι δύο παίκτες είχαν δείξει στην δεύτερη ταυτόχρονη παγκόσμια ημερίδα στις 3 Απριλίου όπου είχαν καταλάβει την όγδοη θέση στην παγκόσμια κατάταξη και έφτασαν τότε πολύ κοντά στον παραπάνω στόχο που τον πέτυχαν την περασμένη Παρασκευή.

Έτσι το τριήμερο 26-29 Οκτωβρίου εμείς οι Δραμινοί όπως και σ’ όλο τον κόσμο θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε απευθείας στο διαδίκτυο την προσπάθεια των δύο Δραμινών στην μακρινή Σαγκάη στην Κίνα, για μια ακόμη μεγαλύτερη διάκριση…

Μέχρι τότε όμως θα έχουμε την ευκαιρία στις ημερίδες του Γαλαξία κάθε Δευτέρα και Τετάρτη αλλά και στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στις αρχές Οκτωβρίου να είμαστε όλοι μαζί στην μεγάλη παρέα του Συλλόγου μας.

Και φυσικά από όλους μας ευχές για μια ακόμη μεγαλύτερη διάκριση τους στην μακρινή Κίνα…