Το ριάλιτι επιβίωσης “Survivor” ξεκίνησε να μεταδίδεται χθες το βράδυ (Κυριακή 27 Δεκεμβρίου) από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και ανάμεσα στους συμμετέχοντες σε αυτό είναι και ο Δραμινός τραγουδιστής κ. Πάνος Καλλίδης, ο οποίος ανήκει στην ομάδα των Διάσημων.

Ο Πάνος Καλίδης γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1977 στη Νέα Σεβάστεια της Δράμας. Από μικρός αγαπούσε πολύ την μουσική και τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά, ενώ έπαιζε και ποντιακή λύρα. Ξεκινώντας την καριέρα του έκανε την πρώτη του επαγγελματική συνεργασία σε ηλικία 20 ετών σε νυχτερινά μαγαζιά της Δράμας και της Ξάνθης, καθώς και σε γνωστά μαγαζιά της Βορείου Ελλάδος. Συνέχισε με συνεργασίες του στη Θεσσαλονίκη όπου γρήγορα ξεχώρισε ως λαϊκός καλλιτέχνης. Από το 2010 ξεκίνησε την συνεργασία του με τον Φοίβο. Αν και η ζωή του μοιράζεται μεταξύ πίστας και στούντιο πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του καθώς είναι παντρεμένος με τη Λεάννα Μάρκογλου και έχει αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Πάνος Καλλίδης εμφανίζεται στη σκηνή της Ονειρούπολης 2016-2017, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης, και συνομιλεί με τη Σοφία Ιωαννίδου: