Ρόλο έκπληξη είχε ο Δραμινός Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Χρήστος Καραγιαννίδης στο πάρτι της ιστοσελίδας commonality.gr, καθώς ανέλαβε καθήκοντα ντι τζέι, παίζοντας μουσική για τους καλεσμένους της ιστοσελίδας. Το πάρτι της ιστοσελίδας, η οποία εκφράζει τις απόψεις της πρωτοβουλίας «53+», μέλος της οποίας είναι και ο κ. Καραγιαννίδης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στον πολυχώρο Sputnik στην πλατεία Αυδή.

Το commonality.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2016 και μέσα σε ενάμιση χρόνο έχει δημοσιεύσει πάνω από 1.200 άρθρα (πρωτότυπα, αναδημοσιεύσεις και μεταφράσεις) από περίπου 300 διαφορετικούς συντάκτες. Όπως αναφέρουν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας «Προσπαθήσαμε, συλλογικά, να ανταποκριθούμε σε μια δύσκολη, πολλές φορές τραυματική και σίγουρα πυκνή πολιτικά συγκυρία. Να αποτυπώσουμε τη δική μας αριστερή οπτική σε ό,τι κεντρίζει την προσοχή μας. Η διεθνής συγκυρία στις πολλαπλές της διαστάσεις, η προσπάθεια άσκησης αριστερών πολιτικών σε καιρούς επιτροπείας, η επισήμανση και στηλίτευση κυβερνητικών αστοχιών με την παράλληλη ανάδειξη άλλων που αλλάζουν το ισοζύγιο υπέρ των ασθενέστερων, οι τρόποι λειτουργίας του ελληνικού συστήματος εξουσίας, η συγκρότηση του νέου κοινωνικού κράτους, η πολιτισμική διάσταση και η κομβική της συνάφεια με το πολιτικό, η ιστορική μνήμη, οι κινηματικές αναδείξεις εδώ και στο εξωτερικό, η προβολή της κομματικής, θεωρητικής και κινηματικής λειτουργίας της Αριστεράς ήταν μόνο κάποιες από τις θεματικές με τις οποίες καταπιαστήκαμε».

Με τη διοργάνωση του πάρτι στόχος των διοργανωτών ήταν, πέρα από τη διασκέδαση υπό τους ήχους καλής μουσικής, και η γνωριμία των συντελεστών της προσπάθειας με τους αναγνώστες τους. «Να σας προ(σ)καλέσουμε να γράψετε, να σχολιάσετε αυτά που εμείς γράφουμε, να εντοπίσουμε μαζί κι άλλες εμφάσεις, να δυναμώσουμε την κριτική και την αποτελεσματικότητα» ανέφεραν στο κάλεσμα τους οι άνθρωποι του commonality.gr

(Οι φωτογραφίες είναι του Άγγελου Καλοδούκα από την ιστοσελίδα left.gr)