Ο Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος χαρακτηρίζεται και φημίζεται για τις πολλαπλές ιδιότητες τις οποίες καλείται καθημερινά να φέρει εις πέρας, είναι ένα από τα πρόσωπα που κατέθεσαν τη δικιά τους πρόταση για το μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Γεννημένος στο Duisburg της Γερμανίας και μεγαλωμένος στη Δράμα, με έντονη ενασχόληση με τον χώρο της μουσικής, καθώς από τα 7 του χρόνια έμαθε μόνος του να παίζει πολλά μουσικά όργανα.

Ο Νίκος Αντωνιάδης ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική εδώ και μια 20ετία, έχοντας στο ενεργητικό του μια σειρά από επιτυχημένα singles, διακρίσεις, συμμετοχές και διεύθυνση πολλών μουσικών – και όχι μόνο – παραγωγών, το δικό του μουσικό studio στο οποίο δημιουργεί για τον εαυτό του αλλά και για άλλους καλλιτέχνες που τον εμπιστεύονται εδώ και πολλά χρόνια.

Φέτος, έχοντας διανύσει μια μεγάλη περίοδο στο χώρο της μουσικής από πολλούς διαφορετικούς ρόλους, καταθέτει μαζί με την δισκογραφική του εταιρία, Just Do It Producrion, την δικιά του πρόταση στην ΕΡΤ!

Το τραγούδι το οποίο κατέθεσε, είναι ένα Rock – House κομμάτι, του οποίου ο στίχος είναι βιωματικός και θέλει να περάσει το δικό του κοινωνικό μήνυμα για θέματα που μαστίζουν τη κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα για τον Νίκο Αντωνιάδη ΕΔΩ