ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ

Σε ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, η οποία υπογράφεται από τη Διοικήτριά του κ. Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου, αναφέρονται τα εξής:

Η πόλη μας το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Στις δύσκολες αυτές από πλευράς δημόσιας υγείας συγκυρίες και με δεδομένες τις εγγενείς δυσκολίες που αντιμετωπίζει το δημόσιο σύστημα υγείας στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί άμεσα στις έκτακτες και απρόβλεπτες ανάγκες που με τόσο ραγδαίο και βίαιο τρόπο εμφανίστηκαν και προκάλεσαν κλυδωνισμό σε όλη την κοινωνία, η ατομική πρωτοβουλία συνιστά ανεκτίμητο παράγοντα.

Τη στιγμή που η χώρα στο σύνολό της δίνει μία διαρκή μάχη και ο καθένας από τη θέση του θέτει σε προτεραιότητα το δημόσιο συμφέρον μέσα από πράξεις που ενισχύουν τη συλλογικότητα, εκδηλώνεται πρωτοβουλία από ιατρικό προσωπικό για ουσιαστική αρωγή στους ασθενείς και στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Νοσοκομείου μας.

Με την καθοριστική συνεργασία του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κ. Κωτσιόπουλου Ιωάννη, της Διευθύντριας του γραφείου του κ. Θωμαής Σταφυλά και των Διοικητών της 4ης και 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ.κ. Τσαλικάκη Δημητρίου και Παναγιώτη Στάθη υποδεχθήκαμε με μεγάλη ανακούφιση τις τελευταίες μέρες τους νέους εθελοντές ιατρούς των Νοσοκομείων της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της πολιτείας να στηρίξουν έμπρακτα τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας για αναχαίτιση του COVID-19 και να μας συνδράμουν την πιο κρίσιμη στιγμή για την αντοχή του προσωπικού του νοσοκομείου μας.

Τιμή και ευχαριστίες στους:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 1η ΥΠΕ

-Κούκου Ευαγγελία, Επιμελήτρια Α’ (Εσωτερική Παθολογία με εμπειρία στη Μ.Ε.Θ.)

-Σακκαλή Αναστάσιο, Επιμελητή Β’ (Πνευμονολογία-Φυματιολογία)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 1η ΥΠΕ

-Μπενίδη Ευάγγελο, Επιμελητή Β’ (Παθολόγο Εξειδικευμένο στη Μ.Ε.Θ.)

-Καραμανώλη Νικόλαο-Νεκτάριο, Ειδικευόμενο Παθολογίας

Επίσης ευχαριστούμε όλους όσοι, με τον τρόπο του ή τις αποφάσεις του ο καθένας, συνέβαλαν ώστε η παρουσία στο Νοσοκομείο μας αυτών των εθελοντών και των λοιπών μετακινημένων από τις μονάδες υγείας τους, να είναι πια γεγονός, προς διευκόλυνση του δικού μας έργου, ώστε να ανταποκριθούμε στο μέγιστο δυνατό στα καθήκοντά μας.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε και την ειδική επιτελική ομάδα συντονισμού «Αναδοχής» της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, τον κ. Λαδόπουλο Θρασύβουλο, Διοικητή του νοσοκομείου «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», την κα Φαίη Θειακο,ύ Αναπληρώτρια Διοικήτρια του «Π.Ν.Α. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ», και τον κ. Μιχαήλ Χρήστο, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό του ΓΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», με την οποία ανταλλάξαμε χρήσιμες πληροφορίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ολοκληρώσαμε κύκλο συνεργασίας για το ίδιο θέμα και εξήγαμε σχετικά χρήσιμα συμπεράσματα στο πλαίσιο συνεργασίας υψηλού επαγγελματικού επιπέδου .

Δεν είμαστε μόνοι στην προσπάθεια αυτή, έχουμε συμπαραστάτες!

Αλληλέγγυοι και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε! Συνεχίζουμε !

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ: ΥΓΕΙΑ!!!

 

Η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας

Θεσσαλονικιά Β. Καρατζόγλου