ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Θ. ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ, Δ. ΞΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Δ. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ

 

Νέες υποψηφιότητες Δημοτικών Συμβούλων ανακοίνωσε, την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, ο Δήμαρχος Δράμας και επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος. Συγκεκριμένα, υποψήφιοι θα είναι η κ. Θένια Παπαλεξίου, η κ. Δέσποινα Ξηροπούλου και ο κ. Δημήτρης Τσακαλίδης.

Την Τετάρτη 3 Απριλίου, παρουσιάζοντας την κ. Παπαλεξίου και τον κ. Τσακαλίδη, ο κ. Μαμσάκος σε δηλώσεις του για τις νέες υποψηφιότητες, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Η Παρθένα (Θένια) Παπαλεξίου είναι απόφοιτη σχολής νοσηλευτικής, έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος νοσηλεύτρια για πάρα πολλά χρόνια, σήμερα ασκεί το επάγγελμα του υλοτόμου, είναι μητέρα δύο παιδιών και ζει μόνιμα στο Λιβαδερό της Δράμας. Είναι για δεύτερη φορά υποψήφια μαζί μας…

Ο Δημήτρης Τσακαλίδης είναι ασφαλιστικός πράκτορας και έμπορος ξύλινων δαπέδων. Μεγάλη είναι η συμμετοχή του στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας. Είναι Πρόεδρος της “Ένωσης Χορευτών Δράμας Πυρρίχιος”. Επίσης είναι Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Δράμας “Απόλλων”…».

Την Πέμπτη 4 Απριλίου, ο κ. Μαμσάκος παρουσίασε την υποψηφιότητα της κ. Ξηροπούλου και, μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε., σημείωσε: «Είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Λογιστικής Καβάλας, καθηγήτρια Αγγλικών και σήμερα είναι υπάλληλος της Τράπεζας Πειραιώς. Είναι μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας. Έχει ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι εκλεγμένη Τοπική Σύμβουλος της Κοινότητας Δράμας και τώρα με τη μεγάλη της εμπειρία συμπεριλαμβάνεται στο κεντρικό ψηφοδέλτιο μας. Επίσης είναι μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΔ Δράμας».