Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» μετά από την ευρεία ανταπόκριση του κοινού, συνεχίζει δυναμικά τη διοργάνωση ενός κύκλου διαδικτυακών διαδραστικών συναντήσεων με τίτλο «Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά… στις Κυριακές του Τοίχου».

Η ενδέκατη «Τοιχοθεραπεία» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 στις 18.00 και με θέμα: «Διαδικτυακές σχέσεις: περιορισμός της επικοινωνίας ή καινούριες δυνατότητες;» με ομιλήτρια την κα Γωγώ Καραγιάννη, ψυχολόγο-συστημική ψυχοθεραπεύτρια, ειδική παιδαγωγό. Στην παραπάνω «Τοιχοθεραπεία» συζητήσαμε τους τρόπους που το διαδίκτυο διαμορφώνει τις ανθρώπινες σχέσεις, επιχειρήσαμε έναν ορισμό των σχέσεων, διαδικτυακών και μη, και της πραγματικότητάς τους και απαντήσαμε σε καίρια ερωτήματα που τέθηκαν σχετικά με αυτές.

Η δωδέκατη κατά σειρά «Τοιχοθεραπεία» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 στις 18:00 και με θέμα: «Ας με αγαπήσω, λοιπόν» με ομιλήτρια την κα Τσιρίδου- Ωραιοπούλου Κική, Γραφολόγο, Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας, Μεταφράστρια, Σεναριογράφο. Στην «Τοιχοθεραπεία» θα συζητήσουμε τρόπους αυτοβελτίωσης ακολουθώντας τις παροτρύνσεις της ομιλήτριας: «Μην αποφεύγεις τον εαυτό σου, ανακάλυψέ τον! Διώξε το άγχος, τον θυμό, τις ενοχές του φόβου και σταμάτα να κάνεις στον εαυτό σου αυτό που δε θα έκανες ποτέ στους άλλους. Το κλειδί της δύναμής σου είναι κρεμασμένο στο μυαλό σου!».

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα κυριακάτικη απογευματινή «Τοιχοθεραπεία», για να συζητήσουμε τρόπους για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να συμφιλιωθούμε με αυτόν, ώστε να κρατάμε ό,τι μας υποτιμά και μας υποβαθμίζει μακριά μας, αλλά και για να πραγματοποιήσουμε όσα θεωρούσαμε αδύνατα μέχρι τώρα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι «Τοιχοθεραπείες» είναι ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που θα γίνονται στις 18.00 με 20.00 κάθε Κυριακή απόγευμα. Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και θα υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς κι ανησυχίες. Οι συναντήσεις θα γίνονται δωρεάν μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα: https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09 Meeting ID: 853 2184 1897 Passcode: 030634

Το πρόγραμμα των κυριακάτικων διαδικτυακών συναντήσεων θα αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα: Facebook: @toixoskalosynhsdrama, Instagram: @toixoskalosynhs_drama.

Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά στο διαδικτυακό μας ραντεβού για… ομαδική Τοιχοθεραπεία.

Εξάλλου, πολλοί τοίχοι φτιάχτηκαν για να χωρίζουν τους ανθρώπους αλλά ΑΥΤΟΣ ήρθε για να τους ενώσει…

 

Με εκτίμηση

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας