Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» βάζει πλώρη και τη νέα χρονιά για τη διοργάνωση νέων διαδικτυακών διαδραστικών συναντήσεων με τίτλο «Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά…. στις Κυριακές του Τοίχου».

Τη δεύτερη Κυριακή του νέου έτους ο «Τοίχος της Καλοσύνης» πραγματοποίησε τη «Τοιχοθεραπεία» με θέμα: « Ψυχική ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα» με ομιλήτρια την κα Ελευθερία Κοκκίνη, ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό και υποψήφια διδάκτορα του ΑΠΘ, όπου και συζητήθηκε η ικανότητα προσαρμογής που εμφανίζουν οι άνθρωποι σε νέες καταστάσεις και δύσκολες συνθήκες της ζωής τους όπως και τρόποι με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί, ένα θέμα εξαιρετικά επίκαιρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των αλλαγών που συντελούνται στην καθημερινότητα όλων μας. Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι με την απήχηση της Τοιχοθεραπείας, η συμμετοχή της οποίας άγγιξε τα 100 άτομα από διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Κοζάνη, Καστοριά, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη) και του εξωτερικού.

Η πέμπτη κατά σειρά «Τοιχοθεραπεία» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:00 με θέμα: «Συναισθηματική Διαχείριση: Δράση αντί Αντί-δραση»» με ομιλητή τον κο Παύλο Καστρινάκη, Mindfulness Coach, όπου θα συζητηθούν θέματα της παρατήρησης και κατανόησης των συναισθημάτων μας και της σωστής τους διαχείρισης προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας με συνειδητότητα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι «Τοιχοθεραπείες» είναι ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που θα γίνονται στις 18:00 με 20:00 κάθε Κυριακή απόγευμα. Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και θα υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς κι ανησυχίες. Οι συναντήσεις θα γίνονται δωρεάν μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα: https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09 Meeting ID: 853 2184 1897 Passcode: 030634

Το πρόγραμμα των κυριακάτικων διαδικτυακών συναντήσεων θα αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα: Facebook: @toixoskalosynhsdrama, Instagram: @toixoskalosynhs_drama.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, σε ακόμα μια κυριακάτικη απογευματινή συνάντηση του «Τοίχου», για να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα, για να ενημερωθούμε και για να συζητήσουμε τεχνικές αυτοβελτίωσης και προσωπικής εξέλιξης, έτσι ώστε να περπατάμε στο ταξίδι της ζωής με αυτογνωσία και συνειδητότητα.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στο διαδικτυακό μας ραντεβού για… ομαδική Τοιχοθεραπεία.

Εξάλλου, πολλοί τοίχοι φτιάχτηκαν για να χωρίζουν τους ανθρώπους αλλά ΑΥΤΟΣ ήρθε για να τους ενώσει…

 

Με εκτίμηση

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας