Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» μετά από τη θετική ανταπόκριση του κοινού, συνεχίζει δυναμικά τη διοργάνωση ενός κύκλου διαδικτυακών διαδραστικών συναντήσεων με τίτλο «Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά… στις Κυριακές του Τοίχου» με καλεσμένους εξαιρετικούς ομιλητές κι ομιλήτριες, όπως τον κ. Αντώνη Καλογήρου, την κ. Νάνσυ Μαλλέρου, τον κ. Στέφανο Ξενάκη, τον κ. Δημήτρη Φλαμούρη κ.ά.

Η δέκατη όγδοη κατά σειρά «Τοιχοθεραπεία» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 στις 18.00 με θέμα: «Η φωνή μέσα σου» με έναν εξαιρετικό ομιλητή, τον κο Στέφανο Ξενάκη, συγγραφέα, αφοσιωμένο στην αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα με τα κείμενα και τις διαλέξεις του. Στην παραπάνω «Τοιχοθεραπεία» συζητήσαμε για τη δικιά μας εσωτερική φωνή, που, όπως κι αν την ονομάσουμε, μιλάει με σιγουριά κι αλήθεια κι είναι για τον καθένα μας αλάνθαστη, αν και πολύ συχνά έχουμε ξεχάσει να την αφουγκραζόμαστε.

Η δέκατη ένατη κατά σειρά «Τοιχοθεραπεία» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 στις 18.00 με θέμα: «Ο αλγόριθμος της επιτυχίας» με ομιλητή τον κο Αποστόλη Κουμαρίνο και θα είναι μια ομιλία παρακίνησης και παρότρυνσης, καθώς βασική του αρχή είναι ότι αναπτύσσοντας δεξιότητες, κερδίζουμε αυτοπεποίθηση, ενδυναμώνουμε τις προσωπικές μας σχέσεις, αποδίδουμε το καλύτερο δυνατό και μπορούμε να επιτύχουμε οποιοδήποτε προσωπικό ή επαγγελματικό στόχο.

Ο κος Αποστόλης Κουμαρίνος είναι ο ιδρυτής των theSPEAKERS, ενός καινοτόμου χώρου προσωπικής ανάπτυξης, ο οποίος εστιάζει στην εξέλιξη της προφορικής, καθημερινής επικοινωνίας και της δημόσιας ομιλίας. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη Ρητορική και την αυτοβελτίωση στα επτά του. Έκτοτε ασχολείται με τη δημόσια ομιλία, την ηγεσία και την παρακίνηση, θέμα με το οποίο ασχολήθηκε στη μεταπτυχιακή διατριβή στο Πανεπιστήμιο του Nottingham.

Το 2015 κατέκτησε την 1η θέση σε πανελλήνιο διαγωνισμό δημόσιας ομιλίας κι έχει ιδρύσει 2 ρητορικούς ομίλους. Έχει δώσει περισσότερες από 100 ομιλίες σε Ελλάδα κι εξωτερικό και τον Δεκέμβριο του 2020 συνομίλησε live με τον Robin Sharma στο Instagram με θέμα τις ευεργετικές συνέπειες του πρωινού ξυπνήματος στη ζωή μας. Είναι ερασιτέχνης υπερμαραθωνοδρόμος και πιστεύει ότι στη ζωή είμαστε βασιλιάδες ή πιόνια.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι «Τοιχοθεραπείες» είναι ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που θα γίνονται στις 18.00 με 20.00 κάθε Κυριακή απόγευμα. Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και θα υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς κι ανησυχίες. Οι συναντήσεις θα γίνονται δωρεάν μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα: https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09 Meeting ID: 853 2184 1897 Passcode: 030634

Το πρόγραμμα των κυριακάτικων διαδικτυακών συναντήσεων θα αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα: Facebook: @toixoskalosynhsdrama, Instagram: @toixoskalosynhs_drama.

Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά στο διαδικτυακό μας ραντεβού για… ομαδική Τοιχοθεραπεία.

Εξάλλου, πολλοί τοίχοι φτιάχτηκαν για να χωρίζουν τους ανθρώπους αλλά ΑΥΤΟΣ ήρθε για να τους ενώσει…

 

Με εκτίμηση

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας