Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» μετά από την πολύ θετική ανταπόκριση του κοινού, συνεχίζει δυναμικά τη διοργάνωση του κύκλου δωρεάν διαδικτυακών διαδραστικών συναντήσεων με τίτλο «Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά… στις Κυριακές του Τοίχου».

Η 16η Τοιχοθεραπεία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 στις 18.00 με θέμα: «Βάλτε τέλος στο στρες και το άγχος της καθημερινότητας!» με ομιλήτρια την κα Δρ. Λίζα Βάρβογλη, MA, Ph.D., Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια, Διδάσκουσα Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών. Στην παραπάνω Τοιχοθεραπεία προτάθηκαν πρακτικές συμβουλές για να αποκτήσουμε νέες συνήθειες για να έχουμε ηρεμία και χαλάρωση στη μέρα μας.

Η 17η Τοιχοθεραπεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 στις 18.00 με θέμα: «Η σημασία της αυτογνωσίας» με ομιλητή τον κ. Αντώνη Γ. Καλογήρου, δημιουργό και εμπνευστή της Μεθόδου Καλογήρου. Η Μέθοδος Καλογήρου έχει ως θεμελιώδη αρχή της ότι, όποιος κι αν είσαι, έχεις τη δύναμη να πετύχεις αυτό που ονειρεύεσαι! Έχεις τη δύναμη να δημιουργήσεις ό,τι θέλεις στη ζωή. Είναι η μέθοδος που σου δίνει τη δυνατότητα, με ειδικές τεχνικές και ασκήσεις, να ζήσεις τις εκπληκτικές σου δυνάμεις μέσα από προσωπικές εμπειρίες. Με τον πρωτοποριακό και βιωματικό αυτόν τρόπο, αποκτάς το βίωμα μαζί με τη γνώση, σε έναν εξαιρετικό συνδυασμό. Η Μέθοδος Καλογήρου έχει φέρει άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα σε χιλιάδες ανθρώπους, σε όποιον τομέα της ζωής τους κι αν την εφάρμοσαν, δίνοντας στον καθέναν από μας τη δυνατότητα να αλλάξει δυναμικά, άμεσα και οριστικά συμπεριφορές και αντιδράσεις που τον εμποδίζουν να ζήσει μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή.

Ο κ. Αντώνης Γ. Καλογήρου είναι ιδρυτής και ηγέτης του Ινστιτούτου Δυναμικής Ανάπτυξης, συγγραφέας των μπεστ σέλλερ «Η δυναμική της επιτυχίας», «Έτσι πετυχαίνεις», και «Το ταξίδι στη χώρα που δε βλέπουν τα μάτια», του κέντρου αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ, και συγγραφέας των μπεστ σέλλερ «Η δυναμική της επιτυχίας», «Έτσι πετυχαίνεις», «Το ταξίδι στη χώρα που δε βλέπουν τα μάτια», «Έξι βήματα πίσω, μια ζωή μπροστά» και «Οι κουκκίδες» καθώς και προσωπικός σύμβουλος πολλών προσωπικοτήτων της ελληνικής κοινωνίας. Έχει δημιουργήσει τη μέθοδο Καλογήρου, την οποία διδάσκει στα βιωματικά του σεμινάρια. Από το 1990, χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα και στην Κύπρο έχουν παρακολουθήσει τα βιωματικά του σεμινάρια, με θέμα τη στρατηγική της αυτοεξέλιξης, της επιτυχίας και της ευτυχίας, και έχουν φέρει θεαματικά αποτελέσματα στη ζωή τους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι «Τοιχοθεραπείες» είναι ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που θα γίνονται στις 18.00 με 20.00 κάθε Κυριακή απόγευμα. Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και θα υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς κι ανησυχίες. Οι συναντήσεις θα γίνονται δωρεάν μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα: https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09 Meeting ID: 853 2184 1897 Passcode: 030634

Το πρόγραμμα των κυριακάτικων διαδικτυακών συναντήσεων θα αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα: Facebook: @toixoskalosynhsdrama, Instagram: @toixoskalosynhs_drama.

Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά στο διαδικτυακό μας ραντεβού για… ομαδική Τοιχοθεραπεία.

Εξάλλου, πολλοί τοίχοι φτιάχτηκαν για να χωρίζουν τους ανθρώπους αλλά ΑΥΤΟΣ ήρθε για να τους ενώσει…

 

Με εκτίμηση

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας