Εν όψει των Ευρωεκλογών, επτά Μέσα Ενημέρωσης από τρεις Περιφέρειες της Ελλάδος, ενώνουν δυνάμεις με σκοπό την πληρέστερη πληροφόρηση των πολιτών για τους υποψηφίους και τα σχετικά με τις εκλογές και τις επιδιώξεις των ελλήνων από το νέο σχήμα της Ευρωβουλής.

Συγκεκριμένα συνεργάζονται οι εκδότες – δημοσιογράφοι, Αντώνης Πουγαρίδης, Σπύρος Λάτσας και Βιβή Τσιντσίνη, των ΜΜΕ, e-ptolemaios.gr, Ημερήσια εφημερίδα της Κοζάνης «Πτολεμαίος», True Story 100,2 FM, εβδομαδιαία εφημερίδα της Δράμας «Εργασία… συν», ergasia-press.gr, εβδομαδιαία εφημερίδα «Λαός της Μαγνησίας», e-almyros.gr, σε μια διαπεριφερειακή, διαδικτυακή εκπομπή που θα προβληθεί παράλληλα από όλα τα media και social media που διαθέτουν.

Έτσι οι αναγνώστες και θεατές από τη Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές, να θέσουν ερωτήματα σχολιάζοντας στα social media, τα οποία μετά την τρίτη εκπομπή μας θα μπορούμε να τα μεταφέρουμε σε ζωντανή μετάδοση στους καλεσμένους μας (σ.σ. οι τρεις πρώτες είναι βιντεοσκοπημένες, οι επόμενες θα μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο).

Το πρόγραμμα των εκπομπών έχει ως εξής:

Βούλα Πατουλίδου, υποψήφια με τη Ν.Δ., Τετάρτη 17 Απριλίου στις 19:00

Κώστας Χρυσόγονος υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00

Στεφανία Τανιμανίδου, υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ, Τρίτη 23 Απριλίου στις 19:00

Ραντεβού στα social media!