Τη Δράμα θα επισκεφθούν το Σάββατο 25 Μαΐου οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς Ζωή Ακριβούλη και Άκης Σακισλόγλου.

Η κ. Ακριβούλη είναι οικονομολόγος. Υπήρξε για χρόνια συνεργάτης του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Εργάζεται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης στη Λάρισα, συνεργαζόμενη με ιδιωτικές επιχειρήσεις, Πανεπιστήμια και αναπτυξιακούς φορείς. Από τα νεανικά της χρόνια ανέπτυξε έντονη πολιτική και συνδικαλιστική δραστηριότητα στο χώρο της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Ο κ. Σακισλόγλου σπούδασε δημοσιογραφία και Ελληνικό Πολιτισμό. Από το 1997 εργάστηκε σε εφημερίδες και ειδησεογραφικά σάιτ της Βόρειας Ελλάδας (Αγγελιαφόρος, Parallaxi, theopinion). Είναι συνδικαλιστικό μέλος της ΕΣΗΕΜΘ και εκλεγμένος εκπρόσωπός της. Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος  στο Δήμο Ευκαρπίας. Είναι μέλος της καλλιτεχνικής επιτροπής του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών. Το 1998 δημιούργησε το καφέ «Έντεχνον» στα Πανεπιστήμια και από το 2010 μαζί με φίλους του διευθύνει το μπαρ «Σάρωθρον» στα Λαδάδικα.

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές μαζί με μέλη της ΣΕ Δράμας θα περιηγηθούν στην περιοχή μας και θα συζητήσουν με πολίτες για τις ευρωεκλογές και τα επίδικα πολιτικά ζητήματα του καιρού μας.

Θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο Ξενοδοχείο ΜΑΡΙΑΝΝΑ στις 11:30.