Σε ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Δράμας της Ν.Δ., η οποία υπογράφεται από τον Πρόεδρό της κ. Αλέξανδρο Γεωργιάδη, αναφέρονται τα εξής:

Τις προηγούμενες ημέρες, σύσσωμος ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη του, κάλεσε τον κόσμο σε 31 πορείες σε όλη την Ελλάδα, αδιαφορώντας για τη διασπορά του ιού και για τις συνέπειες που αυτό θα έχει σε ανθρώπινες ζωές.

Αυτό συνέβη και στην πόλη μας, όπου στην πορεία και στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν και ο Γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Δράμας και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, όπως άλλωστε και οι ίδιοι αναφέρουν, προβάλλοντος και φωτογραφίες.

Σε βίντεο της πορείας του Σαββάτου, ακούστηκαν μηνύματα «πολιτικού πολιτισμού», που όπως φαίνεται διακατέχει και τους δύο κυρίους του ΣΥΡΙΖΑ, που συμμετείχαν και καμάρωσαν για την εξέλιξη της πορείας.

Μερικά από τα μηνύματα που ακούστηκαν ήταν: “Ο λαός δεν ξεχνά, Μητσοτάκη κάθαρμα”, “φασίστα, σκουπίδι Χρυσοχοΐδη”.

Τη στιγμή που η κοινωνία μας δίνει μια σκληρή μάχη με την πανδημία, και οι υγειονομικοί μας παλεύουν στα νοσοκομεία για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν να αναλάβουν το ρίσκο εξάπλωσης του ιού, με τον κ. Τσίπρα να δίνει το σύνθημα στις 9 Φεβρουαρίου σε συνέντευξή του, διακινδυνεύοντας ανθρώπινες ζωές.

Του παππού μας, της γιαγιάς μας, του πατέρα μας, της μάνας μας, των φίλων μας, των παιδιών μας.

Δυστυχώς, κύριοι, μάλλον βλέπετε θολά από τα γυαλιά σας την πραγματικότητα και απορούμε πως μπορείτε να αισιοδοξείτε, όπως λέτε, καλώντας τον κόσμο σε μαζικές πορείες, αδιαφορώντας για την εξάπλωση του ιού.

Αποδεικνύετε πως η υποκρισία σας έχει ξεπεράσει και τον χειρότερο εαυτό της.

Για ακόμη μια φορά έχει γίνει μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης.

Ως πότε θα κουνάτε το δάχτυλο στα όσα σωστά γίνονται για το καλό της κοινωνίας;

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζουν το έργο που έχει αναλάβει, δίνοντας έναν τεράστιο αγώνα για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας.

Έναν αγώνα, που έως τώρα έχουν πετύχει πολλά, με κύριο μέλημα την ανθρώπινη ζωή.