Σε ανακοίνωση του Μουσικού Σχολείου Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Για την εγγραφή των μαθητών στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Δράμας για το σχολικό έτος 2021- 2022, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής οφείλουν να υποβάλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ του Μουσικού Σχολείου Δράμας μέχρι τις 31 Μαΐου 2021, έως τις 14:00: (e-mail: [email protected])

Οι γονείς ή κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών, μαζί με την αίτηση στο Μουσικό Σχολείο Δράμας, οφείλουν να αποστείλουν, επίσης, ηλεκτρονικά (με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλο αξιόπιστο αποδεικτικό στοιχείο στο όνομά τους (π.χ. Ε1), από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση μονίμου κατοικίας τους.

Όσοι είναι γονείς ή κηδεμόνες δύο υποψηφίων (π.χ. διδύμων) πρέπει να κάνουν δύο ξεχωριστές αιτήσεις.

Το Σχολείο εντός δύο εργάσιμων ημερών θα αποστείλει στους γονείς ή κηδεμόνες επιβεβαίωση και αριθμό πρωτοκόλλου, μαζί με την αίτησή τους, στο e-mail που έχουν δηλώσει.

Αν, όμως, δε λάβουν απάντηση εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημέρα της αίτησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Σχολείο στο 2521028191.

Η ημερομηνία και ο τρόπος διεξαγωγής της διαδικασίας επιλογής των μαθητών, λόγω του κορωνοϊού covid-19, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη από το Υπουργείο Παιδείας. Τελούμε εν αναμονή των οδηγιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:

-Στο τηλέφωνο: 25210-28191

-Στην ιστοσελίδα: www.lyk-mous-dramas.dra.sch.gr