ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21-9-2020 (ΩΡΑ 20.00) ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΚΟΥΡΟΣ» Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Α. ΠΕΤΡΑΚΗ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ

 

  • Α. Πετράκης: Υπόθεση όλης της Δράμας ο εκσυγχρονισμός του γηπέδου – Η αποδοχή και η ιστορικότητα της Δόξας το κριτήριο της «επένδυσης» και της στήριξης
  • «Τρέχει» στο full η μεταγραφική ενίσχυση από τον Γιάννη Ξανθόπουλο
  • Θ. Κολιτσιδάκης (προπονητής) – Π. Μαρινάκης (βοηθός): Με ρεαλισμό και συναίσθηση θα πορευτούμε

 

Ο κύβος ερρίφθη και η ΠΑΕ Δόξα γύρισε σελίδα στις 9-9-2020, όταν και συντάχθηκε το «μνημόνιο» συνεργασίας μεταξύ των διοικούντων της ΠΑΕ με εκπροσώπους 3 εταιρειών από Αθήνα και Κρήτη.

Ήδη οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και καταιγιστικές, αφού την προσεχή Δευτέρα 21-9-2020 έχουμε την επίσημη παρουσίαση της νέας διοίκησης και ακολουθεί σύντομα, μετά την ολοκλήρωση, και η αγωνιστική παρουσίαση.

Πρόσωπο «κλειδί» ο εκπρόσωπος των επενδυτών ο Κρητικός Απόστολος Πετράκης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι στη διοίκηση, αλλά κοντά της.

Δεν είναι τυχαίο πρόσωπο ο κ. Πετράκης, απασχόλησε παλαιά τα Μ.Μ.Ε., πλήρωσε τα όποια λάθη του, όμως η αγάπη για το ποδόσφαιρο και το ιστορικό μεγαλείο των Μαυραετών τον έφεραν στη Δράμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι παρελθόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Πετράκης, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής:

-«Οι σκοποί μας είναι καλοί και καθαροί, να πάει η Δόξα στην Α’ Εθνική, το ταχύτερο δυνατό και όταν είναι απόλυτα έτοιμη. Ανήκει στη Super League 1, όχι στην κατηγορία που βρίσκεται τώρα. Ήρθα με ειλικρίνεια στη Δράμα, καταθέσαμε το πλάνο με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι και εκπροσωπώ και με εκπροσωπούν».

-«Είναι δύσκολη αυτή η πρώτη χρονιά. Όχι μόνο για εμάς, συνολικά με όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Αβεβαιότητα για το πόσες ομάδες θα βρεθούν στην κατηγορία, κορωνοϊός, αμφιβολίες για τηλεοπτικά συμβόλαια και παρουσία φιλάθλων στην κερκίδα. Όλα είναι στον αέρα, δεν μπορεί να γίνει σωστός σχεδιασμός. Εμείς ήρθαμε στο… 95’ στη Δόξα. Δε πετάμε στα σύννεφα, είμαστε προσγειωμένοι. Σιγά-σιγά θα γίνονται τα βήματα. Στόχος μας είναι να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να είμαστε στην πρώτη εξάδα. Δε νοείται να μην έχουμε αυτό το στόχο. Του χρόνου, πρώτα ο Θεός, θα έχουμε πολυτέλεια του χρόνου, θα δούμε αδυναμίες. Θα προγραμματίσουμε καλύτερα, για να διεκδικήσουμε πιο δυνατά αυτό που πρέπει, την άνοδο».

-«Στον απλό φίλαθλο λέμε ότι όλοι θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας, για να πετύχουμε το σκοπό μας. Ήρθαμε με τις καλύτερες προθέσεις, με καλό όραμα και πλάνο για το ποδόσφαιρο. Θέλουμε όλοι να είναι κοντά μας. Πρέπει να κάνεις πολλά για να πετύχεις. Χρειάζεται ενότητα, για να φτάσουμε ένα βήμα παραπάνω τη Δόξα. Η ζωή και το ποδόσφαιρο δεν είναι αγγελικά πλασμένα. Είμαστε αποφασισμένοι και ήρθαμε για να πετύχουμε. Συνιστά τεράστιο στοίχημα για μένα η Δόξα, το βάζω με τον εαυτό μου. Για αυτό είμαι στη Μακεδονία και όχι στην Κρήτη. Έχει και στην Κρήτη ομάδες. Μου άρεσε η δυναμική της Δόξας, με δική μου εισήγηση έγινε η επιλογή. Υπάρχει κόσμος και ιστορία. Αν δεν υπάρχουν αυτά δε μπορείς να πετύχεις. Όλοι οι άνθρωποι έχουν πάθη, εμένα είναι το ποδόσφαιρο, ζω για αυτό. Μου αρέσει η διαδικασία, από το “Α ως το Ω”».