Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «αυτά τα δύο χρόνια μπορέσαμε να προωθήσουμε μεταρρυθμίσεις και γι’ αυτό θα κριθούμε» στο τέλος της τετραετίας.

Ερωτηθείς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, το απέκλεισε, διευκρινίζοντας ότι «η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία».

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε αναφερόμενος στην πορεία της οικονομίας «διαφωνώ με την εκτίμηση του δημοσιογράφου που έθεσε το ερώτημα για την πορεία της οικονομίας. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι η οικονομία θα ανακάμψει γρήγορα. Αν συνεχίσουμε έτσι θα ξεπεράσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

«Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει με τον κορονοϊό τους επόμενους μήνες παρά μπορώ να καλέσω όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να το κάνουν» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «το γεγονός ότι διαχειριστήκαμε κρίσεις είναι μια πραγματικότητα αλλά δεν μπορεί να είναι άλλοθι να μην προχωρήσει το κυβερνητικό έργο».

Ακόμη, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «αυτά τα δύο χρόνια μπορέσαμε να προωθήσουμε μεταρρυθμίσεις και γι’ αυτό θα κριθούμε».

Πηγή: newsbomb.gr