ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

 

Μηχανοκίνητη πορεία κατά της συμφωνίας Ελλάδας – ΠΓΔΜ για το ζήτημα ονομασίας της γείτονος χώρας πραγματοποιήθηκε στη Δράμα το απόγευμα της Δευτέρας 9 Ιουλίου 2018. Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη κινητοποίηση, κάθε απόγευμα Δευτέρας, μετά την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες.

Το σημείο συνάντησης για την μηχανοκίνητη πορεία ήταν η περιοχή της Ανάπλασης, δίπλα στο Άγαλμα της Νίκης, και από εκεί με αυτοκίνητα και μηχανές οι συγκεντρωθέντες κινήθηκαν εν πομπή σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Συγκεκριμένα η μηχανοκίνητη πορεία κινήθηκε στις οδούς Φιλίππου, Βεργίνας, πλατεία Ελευθερίας, Βενιζέλου, Γούναρη, Άγαλμα Παύλου Μελά, Οδυσσέως, Ταξιαρχία, Αγίας Βαρβάρας, Πατριάρχου Διονυσίου, Εθνικής Αμύνης, πλατεία Ελευθερίας, Εθνικής Αμύνης, 1ης Ιουλίου, Βεργίνας και Άγαλμα Νίκης.

Μάλιστα στο Άγαλμα του Παύλου Μελά, δίπλα στο 2ο Γυμνάσιο, οι συμμετέχοντες κατέβηκαν από τα οχήματά τους και προχώρησαν σε κατάθεση στεφάνου, ενώ ακόμη έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή».