ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ!

 

 

Με δυναμικό τρόπο και με μια μεγάλη συναυλία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο στην παραμυθένια Ονειρούπολη, η οποία συνεχίζει να δέχεται χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από το εξωτερικό! Το βράδυ της Κυριακής 30 Δεκεμβρίου οι Μπλε τραγούδησαν ζωντανά στη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Γεμάτοι ενέργεια και με συνεχή κίνηση κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κοινό και να ανεβάσουν τη θερμοκρασία στα ύψη! Ξέφρενος χορός, δυνατό τραγούδι, διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους και ενθουσιώδης ατμόσφαιρα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της συναυλίας των Μπλε στην ονειρεμένη Ονειρούπολη!

Νωρίτερα την ίδια ημέρα το κλίμα της πιο όμορφης και πιο γλυκιάς γιορτής ξεπήδησε από το δημοτικό κήπο και την κεντρική πλατεία και έφτασε σε κάθε γωνιά της Δράμας! Ο Εμπορικός Σύλλογος διοργάνωσε τη «Γιορτή Αγοράς», το κέντρο της πόλης πεζοδρομήθηκε, γιορτινή μουσική αντηχούσε από παντού, ενώ συγκροτήματα με live μουσική και χορευτικά σχήματα φρόντιζαν για τη διασκέδαση όλων!

Έτσι, ένα ακόμη μαγικό Σαββατοκύριακο στη φετινή Ονειρούπολη, η οποία είναι περισσότερο φωτεινή, περισσότερο λαμπερή και με τα περισσότερα χρώματα από κάθε άλλη φορά, ολοκληρώθηκε με την επισκεψιμότητα να είναι συνεχώς πολύ υψηλή, αγγίζοντας επίπεδα ρεκόρ! Χιλιάδες κόσμου, τα Σαββατοκύριακα, αλλά και τις καθημερινές, επέλεξαν να ζήσουν το πιο αυθεντικό εορταστικό παραμύθι στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, στη Δράμα. Στον τόπο που πριν από 15 χρόνια ξεκίνησε η ιστορία των χριστουγεννιάτικων θεματικών πάρκων στην Ελλάδα!