Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση της Αναπτυξιακής Δράμας, σχετικά με την έγκριση νέας υπερδέσμευσης ύψους 1.800.000 ευρώ για το τοπικό πρόγραμμα LEADER, μετά από παρέμβαση του Βουλευτή κ. Κωνσταντίνου Μπλούχου αναφέρονται τα εξής:

Με την παρούσα επιστολή, ως Πρόεδρος της «Αναπτυξιακής Δράμας ΑΕ», εκπροσωπώντας τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας όσο και τον υπηρεσιακό της πυρήνα, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, τον κυβερνητικό Βουλευτή κύριο Κωνσταντίνο Μπλούχο για την καθοριστική συμβολή του, καθώς με προσωπική του παρέμβαση εγκρίνεται νέα υπερδέσμευση ύψους 1.800.000 ευρώ για το τοπικό πρόγραμμα LEADER.

Σε πρόσφατη συνάντησή μου με τον Βουλευτή, του έθεσα το αίτημα της «Αναπτυξιακής Δράμας» για την ανάγκη έγκρισης επιπλέον υπερδέσμευσης, προκειμένου να εξασφαλισθούν οι απαραίτητες χρηματοδοτήσεις των δήμων για την υλοποίηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων. Με τη σημερινή κοινοποίηση του έγγραφου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γνωστοποιείται η ικανοποίηση πλήρως του αιτήματός μας. Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη η οποία θα συμβάλει στην τοπική ανάπτυξη της οικονομίας της περιοχής μας, μέσα από χρηματικά ποσά που θα δοθούν για επενδύσεις στους δήμους του Νομού μας.

Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Δράμας ΑΕ

Γεώργιος Παπαδόπουλος