ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΣΠΑΡΤΗ (ΚΥΡΙΑΚΗ 11-2-2018, ΩΡΑ 15.00) Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΝΙΚΗ

 

 

  • Ν. Κωστένογλου (προπονητής Δόξας): Θέλουμε αποτέλεσμα
  • Η σταδιακή ενσωμάτωση των νεοαποκτηθέντων αλλάζει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας
  • Αβέβαιοι Ματσούκας – Μπαϊκαρά
  • Και στην Σπάρτη θα βρεθούν οι ηρωικοί φίλαθλοι της Δόξας

 

 

Οδεύουμε προς την ολοκλήρωση του α’ γύρου, αφού το προσεχές παιχνίδι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου με την Σπάρτη είναι το προτελευταίο του (λήξη του α’ γύρου με Πανσερραϊκό και η Δόξα είναι 10 ολόκληρους βαθμούς (34 με 24) από την 2η προνομιούχο θέση, που κατέχει η ομάδα της Παναχαϊκής.

Γυρίζει ο τροχός; Είναι αναστρέψιμη η κατάσταση; Το σύνθημα το έχει δώσει ο ίδιος ο άνθρωπος που έχει κάνει όραμα την επιστροφή στη Super League. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπύρο που έδωσε το σύνθημα «όσο πιο ψηλά».

Η νίκη μέσα στη Βέροια είχε πολλαπλές ωφέλειες, όπως ψυχολογική ανάταση και φυσικά βαθμολογική συγκομιδή. Το γεγονός είναι ότι χάθηκαν ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ βαθμοί και τώρα η όποια προσπάθεια επανάκαμψης έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας.

 

Το προφίλ του Ν. Κωστένογλου

 

Το ίδιο το βιογραφικό του Νίκου Κωστένογλου και η εν γένει παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους έχει επίδραση στη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ Δόξα. Ο τρόπος προσέγγισης των ποδοσφαιριστών, η γνωστοποίηση δικαιωμάτων και υποχρεώσεων με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο που δεν επιδέχεται «προσωπικές» ερμηνείες, ήταν το βασικό που έλειπε από τη λειτουργία «τύπου Γ’ Εθνικής» έως τα Χριστούγεννα.

Μαθηματικά οι 18 αγωνιστικές είναι ένα μέγεθος όπου μπορείς να «κτίσεις» πορεία ανάκαμψης για κάλυψη των 10 βαθμών, αρκεί φυσικά εσωτερικά να αποβάλεις τους λόγους και τα αίτια που οδήγησαν στην υστέρηση.

Είναι το στοίχημα για τον ίδιο το Νίκο Κωστένογλου και τους συνεργάτες του.

 

Πρώτη φορά Σπάρτη – Δόξα!

 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα αναμετρηθούν η ομάδα της Σπάρτης και η Δόξα και αυτό θα γίνει την Κυριακή 11-2-2018, έτος που οι Μαυραετοί του Βορρά συμπληρώσαν 100 χρόνια ύπαρξης.

 

Out οι Ματσούκας – Μπαϊκαρά, in Καπνίδης – Τζούκιτς

 

Ερωτηματικό είναι η συμμετοχή των Ματσούκα – Μπαϊκαρά, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό, ενώ ανεβάζουν στροφές οι Καπνίδης – Τζούκιτς. Τις οριστικές αποφάσεις θα τις πάρει ο κ. Κωστένογλου στην προπόνηση της Παρασκευής.

 

Επόμενη αγωνιστική (16η)

 

Απόλλων Λάρισας – ΑΟΧ Κισσαμικός, Τρίκαλα – Καλλιθέα, Απόλλων Πόντου – ΑΕ Καραϊσκάκης, Αιγινιακός – Εργοτέλης, Παναιγιάλειος – Αχαρναϊκός, Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναχαϊκή, ΟΦΗ – Βέροια, Πανσερραϊκός – Άρης, Σπάρτη – Δόξα Δράμας

 

Βαθμολογία (σε 15 αγ.)

 

  1. Άρης 39, 2. Παναχαϊκή 34, 3. ΟΦΗ 33, 4. ΑΟΧ – Κισσαμικός 24, 5. Τρίκαλα 24, 6. Δόξα Δράμας 24, 7. ΑΕ Σπάρτη 22, 8. Απόλλων Λάρισας 22, 9. ΑΕ Καραϊσκάκης 21, 10. Αναγέννηση Καρδίτσας 21, 11. Απόλλων Πόντου 18, 12. Εργοτέλης 16, 13. Αιγινιακός 16, 14. Βέροια 14, 15. Καλλιθέα 13, 16. Πανσερραϊκός 13, 17. Παναιγιάλειος 10, 18. Νέος Αχαρναϊκός *

*Η ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Football Leagu