ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΔΡΑΜΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

  • «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές και οι παρατάξεις που συμμετέχουν σε αυτές, έχουν την δική τους πορεία και δεν επηρεάζονται από κομματικές επιλογές και χρίσματα»
  • «Στο πλαίσιο της παραπάνω παραδοχής θεωρούμε ότι, η δημοσιοποίηση υποστήριξης ή εκτίμησης στα πρόσωπα των υποψηφίων και των προγραμματικών τους θέσεων δεν είναι σε αυτήν την κατεύθυνση»
  • «Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας δεν έχει δώσει δημόσια στήριξη σε κανέναν συνδυασμό γνωρίζοντας πως στις μικρές κοινωνίες η σύνθεση και η σύγκλιση απόψεων είναι το καίριο ζητούμενο»

 

Σε ανακοίνωση της Ν.Ε. Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα εξής:

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές και οι παρατάξεις που συμμετέχουν σε αυτές, έχουν την δική τους πορεία και δεν επηρεάζονται από κομματικές επιλογές και χρίσματα. Στο πλαίσιο της παραπάνω παραδοχής θεωρούμε ότι, η δημοσιοποίηση υποστήριξης ή εκτίμησης στα πρόσωπα των υποψηφίων και των προγραμματικών τους θέσεων δεν είναι σε αυτήν την κατεύθυνση. Στη λογική αυτή η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας δεν έχει δώσει δημόσια στήριξη σε κανέναν συνδυασμό γνωρίζοντας πως στις μικρές κοινωνίες η σύνθεση και η σύγκλιση απόψεων είναι το καίριο ζητούμενο, ειδικά τώρα που το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής βοηθάει στην καλύτερη έκφρασή τους. Σίγουρα φίλοι και μέλη του κόμματος έχουν το πολιτικό κριτήριο να επιλέξουν σωστά τις δημοκρατικές και προοδευτικές παρατάξεις σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και δεν χρειάζονται κομματική καθοδήγηση για να το κάνουν αυτό. Μακριά από τις λογικές χρισμάτων ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση, κάτι που το έχει αποδείξει έμπρακτα η Κυβέρνησή του και με αυτόν τον τρόπο κινήθηκε και κινείται τόσο η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Δράμας όσο και ο τοπικός Βουλευτής».