Με ανάρτηση της στο facebook η θεία του 21χρονου Ανδρέα στέλνει το δικό της μήνυμα, με την ευχή να βρεθεί άμεσα ο ανιψιός της.

Καταρρακωμένη από την αναμονή βρίσκεται η οικογένεια του 21χρονου Ανδρέα Γιαννιτσόπουλου, του Έλληνα ομογενή φοιτητή που βρίσκεται στη λίστα των 159 αγνοουμένων μετά την ξαφνική κατάρρευση της 12ώροφης πολυκατοικίας στο Μαϊάμι.

Με ανάρτηση της στο facebook, η θεία του 21χρονου Ανδρέα στέλνει το δικό της μήνυμα, με την ευχή να βρεθεί άμεσα ο ανιψιός της.

«Σας παρακαλώ, προσευχηθείτε για ένα θαύμα. Ο ανιψιός του ήταν στο κτίριο που κατέρρευσε στο Μαϊάμι. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε να επιζήσει. Μέχρι τώρα δεν είχαμε κανένα νέο» έγραψε συγκεκριμένα στο facebook ενώ η μητέρα του Tina Giannitsopoulos που κοινοποίησε την ανάρτηση γράφει στα σχόλια από κάτω «Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, παρακαλώ βρείτε τον γιό μου».

Ο Ανδρέας είναι 21 χρονών και είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Νάσβιλ στην πολιτεία του Τενεσί.

Η οικογένεια του αγνοούμενου ομογενή διαμένει μόνιμα στην πολιτεία του Τέξας. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα Wall Street Journal ο πατέρας του 21χρόνου Κώστας Γιαννιτσόπουλος, ο νεαρός ομογενής είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι και έμενε με έναν οικογενειακό φίλο, ο οποίος επίσης είναι αγνοούμενος

 

Πηγή: skai.gr