ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ SUPER LEAGUE 2 (ΒΟΡΡΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ 

 

  • Το νεανικό ρόστερ και η εξασφάλιση της άνετης παραμονής η «ταυτότητα» της περιόδου 2021-2022
  • Στις 19/7 η πρώτη συγκέντρωση 
  • Στο τεχνικό επιτελείο οι Σπ. Φιλίππου (βοηθός προπονητή), Β. Καρασάββας (προπονητής τερματοφυλάκων) και Μ. Δημητριάδης (γυμναστής) 
  • Οι ομάδες του Βορείου Ομίλου της Super League 2

 

Η αναδιάρθρωση του Λ. Αυγενάκη είναι νόμος και πλέον στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα υπάρχουν 2 κατηγορίες, η Super League 1 και η νέα Super League 2 με 26 ομάδες! Τα προαπαιτούμενα για την παρουσία με τα οικονομικά και θεσμικά κριτήρια έχουν μεγέθη και απαιτήσεις. 

Στην ΠΑΕ Δόξα, με απουσία ισχυρού μεγαλομετόχου, θα έχουμε την υπ’ αριθμ. 3 διοικητική παρουσία ουσιαστικά διαχείρισης με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια συγκρότηση. Είναι εξ ορισμού απλό. Άδεια συμμετοχής και παραμονή είναι η ύψιστη προσδοκία. 

Έτσι, στο διοικητικό κομμάτι ο παλαίμαχος Τάσος Στράντζαλης ανέλαβε ένα δύσκολο έργο και με τον χρόνο να είναι πιεστικός μαζί και οι απαιτήσεις αδειοδότησης. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από 10 χρόνια (τότε στη Super League 1), ο πολύπειρος προπονητής Μάκης Κατσαβάκης έχει μια εξίσου δύσκολη αποστολή. Ο ίδιος ο κ. Κατσαβάκης σε δήλωσή του στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» ανέφερε: «Σε αυτή την πανδραμινή – πανδοξέικη προσπάθεια ανάκαμψης και αναγέννησης της Δόξας, είναι χαρά μου και τιμή για μένα να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις». 

Με φιλοσοφία «τόπο στα νιάτα», η Δόξα θα είναι πλήρως ανανεωμένη ηλικιακά και σε πρόσωπα, αφού θα υπόκειται σε περιορισμούς μεταγραφών. 

 

Ο Βόρειος Όμιλος της Super League 2

 

Οι ομάδες του Βορείου Ομίλου της Super League 2 έγιναν ήδη γνωστές. Συγκεκριμένα έχουμε μια πεντάδα από την περιοχή μας (Δόξα, Καβάλα, Πανσερραϊκός, ΑΟΞ και Ορφέας Ξάνθης), 6 Θεσσαλούς (ΑΕΛ, Απόλλων Λάρισας, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου), καθώς και τις εξής ομάδες: Βέροια, Πιερικός, Αλμωπός, Τριγλία (Ηρακλής), Καραϊσκάκης, Θεσπρωτός, ενώ στο νέο πρωτάθλημα θα συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ Β.