Μετά από δύο χρόνια ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Δράμας διοργάνωσε ένα υπέροχο και κατά κοινή ομολογία πολύ επιτυχημένο παιχνίδι, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας.

300 παιδιά ηλικίας 5-15 χρονών έτρεξαν πολύ, συνεργάστηκαν, έλυσαν γρίφους και πήραν μέρος σε διάφορα παραδοσιακά παιχνίδια όπως τυφλόμυγα, τσουβαλομαχίες, αυγομαχίες, πάζλ, αναγραμματισμούς και πολλά άλλα.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους τους εθελοντές, συναδέλφους, φίλους, πρώην μαθητές, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που βοήθησαν στην διεξαγωγή του παιχνιδιού !!!

Ευχαριστεί επίσης τους χορηγούς, την εταιρεία Health-Test Μπάλλας- Παπαδόπουλος, τα καταστήματα Toys-Shop και Bloom, τον ζωγράφο Ζαμπίδη Κώστα, το κατάστημα Giardino για την προσφορά δύο μπουκαλιών κρασιού, τους εκδοτικούς οίκους MM Publications, Grivas, Hamilton Books, Burlington Books, Express Publishing, Ahead Books, Betsis και National Geographic Learning για την προσφορά δώρων που δόθηκαν σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές ανεξαιρέτως αν κέρδισαν ή κληρώθηκαν, καθώς και την Global Cert για την χορηγία τους και τον Δήμο Δράμας για την παραχώρηση του πάρκου.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί επίσης ιδιαιτέρως τη συνάδελφο Κυριακάκη Χριστίνα που οργάνωσε το παιχνίδι και τον καλλιτεχνικό διευθυντή Ζαμπίδη Κώστα.

Το παιχνίδι φέτος ήταν αφιερωμένο στην αείμνηστη συνάδελφο και πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Μπέτυ Αραμπατζόγλου, η οποία πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.