Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας κ. Αθανάσιου Σέρτη απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων όλων των κατηγοριών (ρεύμα κυκλοφορίας προς έξοδο πόλεως) και την απαγόρευση στάσης – στάθμευσης (ρεύμα κυκλοφορίας προς είσοδο πόλεως) στην οδό Π. Διονυσίου, από την δ/ση με οδό Δαμασκηνού έως την δ/ση με οδό 19ης Μαΐου & Παγγαίου την Τετάρτη 02/11/2022 ώρες 12:30΄ έως 19:00΄, προκειμένου εκτελεστούν επείγουσες εργασίες αποκατάστασης βλάβης κεντρικού αγωγού ύδρευσης.

O ανάδοχος του έργου είναι υπεύθυνος για την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης και τη διάθεση επαρκούς αριθμού σημαιοφόρων ατόμων, ώστε να εφαρμοστούν επαρκώς τα μέτρα ρύθμισης- περιορισμού – εκτροπής της κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων για το ως άνω χρονικό διάστημα θα πραγματοποιείται για τα οχήματα που εξέρχονται της πόλης από το ρεύμα κατεύθυνσης κυκλοφορίας της οδού Π. Διονυσίου προς είσοδο της πόλης και για τα οχήματα που εισέρχονται της πόλης από την οδό 19ης Μαϊου, με την ρύθμιση κυκλοφορίας να ενεργείται με ευθύνη του υπεύθυνου – επιβλέποντος μηχανικού από δύο (2) σημαιοφόρα άτομα και την διάθεση ρυθμιστών τροχονόμων από την του Τμήματος Τροχαίας Δράμας για την διασφάλιση της ομαλής – ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων.