Η ΔΟΞΑ ΑΚΕΦΑΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΫΠΟΒΙΒΑΖΟΜΕΝΗ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24-10-2021 (ΩΡΑ 15.00) ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ (1ο ΟΜΙΛΟ) ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΠΥΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

  • Οι τιμές των εισιτηρίων της νέας περιόδου
  • Μπ. Χατζημεστής (διοικητικός ηγέτης του Ορφέα Ξάνθης): Άγνωστο το πώς θα παρουσιαστεί η Δόξα
  • Κ. Παπαλάμπρου (Διοικούσα Επιτροπή Δόξας): Ο κόσμος να στηρίξει τα νέα παιδιά στη Δόξα
  • Δήλωση – ανακοίνωση Δ. Περσίδη για Γ.Σ. Δόξα: «Είμαστε παρόντες και αφουγκραζόμαστε όλες τις εξελίξεις με σκοπό στο άμεσο μέλλον να επανέλθουμε»

 

Στο ίδιο έργο θεατές, όπως το 2014 έτσι και το 2021, στην οικογένεια της Δόξας περιδιαβήκαμε το μονοπάτι της επιστροφής στον Ερασιτεχνισμό και στη Γ’ κατηγορία και τώρα αρχίζει η σκληρή πραγματικότητα που λέει το απλό: Τι κι αν είσαι η Δόξα, εδώ ισχύει ο «θάνατός» στου η παραμονή μου!

Με 12 ομάδες και με 5 που να υποβιβάζονται κάθε Κυριακή θα είναι μονόδρομος η βαθμολογική συγκομιδή. Αφού οι «δωρομέτοχοι» και οι προστρέξαντες παλαίμαχοι – οπαδοί οδήγησαν εξωαγωνιστικά την ομάδα σε κατάργηση του επαγγελματικού τμήματος, τώρα ο αγώνας θα είναι για την ίδια την υπόσταση και την αξιοπρέπεια.

Ούτε και τώρα στον «αυτοϋποβιβασμό δεν ήρθε η ενότητα και η συσπείρωση και η επιτελική επιλογή εκ μέρους του Δ.Σ. του Γ.Σ. Δόξα λειτούργησε διαχειριστικά με αποφυγή εμπλοκής μελών της Διοίκησης σε ένα πανδοξέικο διοικητικό σχήμα.

 

Σπ. Φιλίππου: Να χτίσουμε από το μηδέν σε στέρεες βάσεις

 

Είναι νέος, φέρει από τον πατέρα του βαρύ όνομα και πιο βαριές είναι οι ευθύνες που ανέλαβε κόντρα στον χρόνο και σε συμπεριφορές ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν από την ομάδα. Ο λόγος για τον προπονητή της Δόξας Δράμας κ. Σπύρο Φιλίππου.

Ο ίδιος βγαίνει μπροστά και καλεί τον κόσμο να βοηθήσει τα νεαρά παιδιά με αρχή το ματς της Κυριακής με τον Ορφέα Ξάνθης. Όπως είπε ο κ. Φιλίππου, «με αυτούς που έχω, θα τα δώσουμε όλα», προσθέτοντας πως θα έρθουν 3-4 ενισχύσεις και η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική κάθε Κυριακή.

Από την πλευρά του ο διοικητικός ηγέτης του Ορφέα Ξάνθης κ. Μπάμπης Χατζημεστής ανέφερε πως η Δόξα είναι ένα μεγάλο ιστορικό μέγεθος, αλλά είναι άγνωστο πως θα παρουσιαστεί εντός των γραμμών του γηπέδου.

 

Δ. Περσίδης: «Είμαστε όλοι Δραμινοί, είμαστε όλοι Δοξαίοι»

 

Σε γραπτή δήλωση – ανακοίνωση του κ. Δημήτρη Περσίδη, η οποία υπογράφεται και από τους συνεργάτες του, δίνονται στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με τις επαφές που υπήρξαν με τον Γ.Σ. Δόξα.

«Η πρόθεσή μας ήταν να αναλάβουμε όλο το οικοδόμημα του ΓΣ Δόξα. Τη διοίκηση του συλλόγου, όλα τα τμήματα από την αντρική ομάδα μέχρι τις υποδομές και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων» αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ ακόμη επισημαίνονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Είμαστε όλοι Δραμινοί, είμαστε όλοι Δοξαίοι και θέλουμε η Δόξα Δράμας να εκπροσωπεί το Νομό μας στην ψηλότερη κατηγορία του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου. Προς το παρόν ευχόμαστε στο Δ.Σ. του Γ.Σ. Δόξα να βρει τη λύση στο δύσκολο έργο του και συγχαίρουμε την υπομονή και το κουράγιο τους να συνεχίσουν. Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε και τονίζουμε με πλήρη επίγνωση των πράξεών μας ότι δεν παραιτούμαστε από αυτήν την προσπάθεια αλλά είμαστε παρόντες και αφουγκραζόμαστε όλες τις εξελίξεις με σκοπό στο άμεσο μέλλον να επανέλθουμε».