Μετά από δέκα και πλέον χρόνια τέθηκε σε λειτουργία ξανά το σιντριβάνι στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου, δημιουργώντας μια πανέμορφη εικόνα για όσους διέρχονται από τη συγκεκριμένη περιοχή. Πρόκειται για μια σημαντική αισθητική παρέμβαση ουσίας, καθώς η Δράμα οφείλει να αναδεικνύει τον τίτλο της ως πόλη των νερών.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στο πλήθος παρεμβάσεων ουσίας που προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν και ο ευπρεπισμός του περιβάλλοντος χώρου του Διοικητηρίου, έτσι ώστε η όλη εικόνα να ανταποκρίνεται στο διοικητικό κέντρο της Δράμας.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια πέριξ του Διοικητηρίου, καθαρισμός και τοποθέτηση νέου αγωγού για τα όμβρια ύδατα από τα φρεάτια του πάρκινγκ του Διοικητηρίου, παρεμβάσεις καλλωπισμού του πρασίνου και κλαδέματος των δέντρων στη βόρεια πλευρά του Διοικητηρίου, τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα περιμετρικά του Διοικητηρίου, καθαρισμός με υδροβολή όλων των μαρμάρων των αγαλμάτων και των σιντριβανιών, ένα εκ των οποίων ήδη έχει τεθεί σε λειτουργία.