ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

 

Την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας έκοψε την ετήσια πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Άγγελος Καλλίας, μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό, ανακοίνωσε τη σύσταση του φορέα διαχείρισης τουριστικού προϊόντος και προβολής της Δράμας, ενημέρωσε το πλάνο της στρατηγικής προβολής της Δράμας για το 2018, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι Βουλευτές κ. Δημήτρης Κυριαζίδης και κ. Χαρά Κεφαλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αργύρης Πατακάκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δήμου Δράμας κ. Δημήτρης Καραμπατζάκης, όπου όλοι τόνισαν την αναγκαιότητα στήριξης της τουριστικής προβολής της Δράμας και τη διεκδίκηση του μεριδίου που μας αναλογεί σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύθηκαν οι πέντε καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού μας, καθώς επίσης απονεμήθηκαν «τιμής ένεκεν» πλακέτες σε δύο εκ των πρωτεργατών του ξενοδοχειακού κλάδου της Δράμας, Καρασαββίδη Βασίλειο και Βολτέα Σοφία.