Θεσμική επίσκεψη στην Καβάλα, για ενημέρωση των αγροτών, θα πραγματοποιήσει σήμερα, Δευτέρα, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ο υφυπουργός θα βρεθεί στο 10:30 στη Χρυσούπολη, στο Δημαρχείου του Δήμου Νέστου, όπου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους από τον Αγροτικό Σύλλογο Νέστου, τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Καβάλας, την ΕΑΣ Νέστου (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) και τον ΤΟΕΒ Νέστου.

Στη 13:00 ο κ. Στύλιος θα βρίσκεται στο Δημαρχείο του Δήμου Παγγαίου όπου θα έχει συνάντηση με την ΕΑΣ Παγγαίου και με εκπροσώπους του ΤΟΕΒ Πιέριας κοιλάδας.

Διαβάστε επίσης:

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καβάλα ο υφυπουργός θα έχει ακόμα συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους των αγροτών της Καβάλας.

Στις συναντήσεις, θα παρουσιάσει τις δράσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και θα ενημερώσει τους παραγωγούς για το Ταμείο Ανάκαμψης, το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών, τη νέα ΚΑΠ και τις νέες προκηρύξεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ).

Πηγή: ertnews.gr