Με το «Είμαστε ακόμη ζωντανοί» έκλεισε τη χθεσινή (1/7) συναυλία της στο θεατράκι «Σ. Δημητριάδης» στην Αγία Βαρβάρα η ανερχόμενη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γισδάκη και το χειροκρότημα του ενθουσιασμένου κοινού που παρακολούθησε τη συναυλία ήταν ζεστό και έντονο.

Για αυτή τη θερμή αποδοχή, πάντως, είχε φροντίσει η ίδια η Δήμητρα Γισδάκη, με την ορχήστρα της, καθώς για περίπου μιάμιση ώρα, ξεκινώντας με το τραγούδι «Συναυλία», προσέφερε μοναδικά συναισθήματα στο κοινό, το οποίο, μαγεμένο από την εξαιρετική φωνή της, είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια ξεχωριστή συναυλία με γνωστά τραγούδια από το έντεχνο ρεπερτόριο της ελληνικής μουσικής. Αγαπημένα τραγούδια της σύγχρονης εποχής, αλλά και των περασμένων δεκαετιών, τα οποία η Δήμητρα Γισδάκη απέδωσε με το δικό της τρόπο, παρουσιάζοντας πλήρως τις φωνητικές της ικανότητες, με τους θεατές πλήρως ικανοποιημένοι από το υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα να συμμετέχουν ψυχή και σώμα σε αυτό το μελωδικό ταξίδι, φτάνοντας στο σημείο να νιώθουν σε κάποιες στιγμές ακόμη και ανατριχίλα. Εύλογα ήταν, λοιπόν, τα άκρως θετικά σχόλια από όλους τους παριστάμενους στη συναυλία, μετά το τέλος της αξέχαστης –για πολλούς- βραδιάς.

Η Δήμητρα Γισδάκη ξεκίνησε το δικό ταξίδι στο χώρο της ελληνικής μουσικής από τη Δράμα, καθώς η συγκεκριμένη εμφάνιση, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «Ελευθέρια 2021», ήταν η πρώτη της καριέρας της. Και είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και πολλοί ακόμη επιτυχημένοι σταθμοί σε αυτό το ««Μελωδικό ταξίδι, με άρωμα γυναίκας», όπως ονομάζεται το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η ίδια με την ορχήστρα της, αυτό το καλοκαίρι, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, από τον Έβρο μέχρι την Καλαμάτα. Άλλωστε, οι φωνητικές της ικανότητες, για όσους είχαν την τύχη να την ακούσουν σε αυτή την πρώτη εμφάνιση, είναι άκρως υποσχόμενες για το μέλλον, το οποίο ανοίγει διάπλατα για τη νεαρή ερμηνεύτρια.

Τη Δήμητρα Γισδάκη συνόδευε μια εξαιρετική ορχήστρα, αποτελούμενη από 4 γυναίκες μουσικούς, την Ρούθ Κολοβού (επιμέλεια προγράμματος, κιθάρα, φωνή), την Ευτυχία Μπογιατζή (Πιάνο), τη Ντίνα Σαρατζή (Τσέλο, φωνή) και τη Μαρία Καραματσούκη (Κρουστά).