Σε ανακοίνωση της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» αναφέρονται τα εξής:

Τις προηγούμενες ημέρες είδαμε στον τοπικό τύπο, την είδηση περί αναβάθμισης των αναβατήρων του X.K. Φαλακρού – είδηση που «έδωσαν» στα Μ.Μ.Ε. η Αντιπεριφέρεια Δράμας, προφανώς για να δρέψει συγχαρητήρια, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού αποτελεί σημαντικό πνεύμονα για την περιοχή μας.

Το έργο θα κοστίσει 752.920 ευρώ και η χρονική διάρκεια της σύμβασης του αναδόχου ο οποίος θα προκύψει από την διαγωνιστική διαδικασία, είναι δύο έτη από την υπογραφή της, είπαν.

Η τεχνική έκθεση για την προμήθεια συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ΠΕ Δράμας, είπαν.

Αυτό που ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ είναι ότι τα χρήματα του έργου είχαν ήδη εξασφαλιστεί το 2018 από τον τότε χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη και ότι η πίστωση είναι εγγεγραμμένη στο ΠΔΕ από το 2019.

Αυτό που ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ είναι ότι επί δύο και πλέον χρόνια κωλυσιεργούσαν και απλώς άφηναν τα λεφτά αναξιοποίητα.

Αυτό που ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ είναι ότι κάνουν πολιτική στις πλάτες των προηγούμενων.

Αυτό που ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ, αλλά το λέμε εμείς είναι ότι είναι παντελώς ανίκανοι να παράξουν έργο. Δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν ούτε καν χρήματα που βρήκαν στα ταμεία της Περιφέρειας μας, από την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Πώς λοιπόν να περιμένουμε από αυτούς τους ανθρώπους να πάνε την Περιφέρεια μας, έστω ένα βήμα μπροστά;

Δεν μπορούν να το κάνουν. Δεν μπορούν ούτε καν να το σκεφτούν.

Όσο για το έργο καθαυτό, η παράταξή μας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και δεν θα επιτρέψουμε άλλη καθυστέρηση γιατί για μας το Φαλακρό είναι η κορυφή της αναπτυξιακής προοπτικής της Δράμας και δεν θα τους αφήσουμε να την «φρενάρουν».